Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

´Επικηρυγμένος´´ ειναι ο Κόλα και στην Αλβανία...Αλλά έχει παράδες!



Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ο Κόλα είχε ληστέψει και την κόρη του Μπερίσα αλλά ...Να μην ξεχνάμε οτι έχει παράδες και στην Αλβανία -Κόσοβο και Σκόπια πουλάνε και την μάνα τους για μερικά Ευρώ όχι για χιλιάδες !...Στο πλιάτσικο οι Αλβανοί είναι μανούλες !





Πολλούς εχθρούς ακόμη και στην πατρίδα του φαίνεται πως έχει ο Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του είναι σίγουροι ότι βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα καθώς έχουν πληροφορίες ότι ο Κόλα δεν μπορεί να γυρίσει στο χωριό του,
 αφού κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν, κατ’ εφαρμογήν του άγραφου κώδικα αίματος που στα αλβανικά ονομάζεται «Κανούν».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κόλα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Τότε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είχε διαπράξει τις άγριες δολοφονίες δύο συγχωριανών του, με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές . Λόγω αυτών, βρίσκεται στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας που κρατάει από γενιά σε γενιά.
«Δεν υπάρχει τόπος φιλόξενος για τον Κόλα! Όπου κι αν πάει έχει εχθρούς. Ακόμα και στην ίδια του τη πατρίδα υπάρχουν άνθρωποι που τον περιμένουν για να τον σκοτώσουν. Κατά συνέπεια δύσκολα θα διακινδύνευε να καταφύγει στην Αλβανία», λέει στην εφημερίδα, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Αλλά όμως καλά ειναι αυτά για να είναι και Αληθινά !
Ο Κόλα μπαινοβγαίνει στις φυλακές απο το 90 και ξεκίνησε τους φόνους επι Ελληνικού Εδάφους απο 95  και στις Φυλακές δεν κινδύνεψε ποτέ απο  άλλους Αλβανούς ...Έτσι να γνωρίζουμε και μερικά πράγματα !
Επίσης γνωστό ειναι οτι δεν έφευγε για τα Σύνορα όχι γιατί φοβότανε αλλά επειδή είχε μια αποστολή να τελειώσει !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.