Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ύποπτοι για τη δολοφονία των Μητροπολιτών της Συρίας συνελήφθησαν στο Ικόνιο




Ιούλιος 23, 2013.


Ικόνιο – Τουρκία.


Τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία των απαχθέντων   Ορθόδοξων Μητροπολιτών της Συρίας εντοπίστηκαν από την αστυνομία στο Ικόνιο (Konya στα τουρκικά) σε οδικό αστυνομικό έλεγχο.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ύποπτοι – μεταξύ αυτών μία γυναίκα – φέρονται ότι απήγαγαν και σκότωσαν τον Ορθόδοξο Μητροπολίτη της Συρίας Pavlus Yazici και τον Μητροπολίτη Ασσυρίων, Yohanna Ibrahim.



Οι τρεις ύποπτοι, είναι πολίτες της Ρωσίας, Τσετσενίας και της Συρίας , οι οποίοι επέστρεφαν στις χώρες τους μετά την ολοκλήρωση των συναλλαγών τους.


Ο Συρο-Ορθόδοξος Μητροπολίτης Παύλος Γιαζίκι και ο Μητροπολίτης των Ασσυρίων Γιοχάνα Ιμπραχίμ, δολοφονήθηκαν κοντά στην πόλη του Χαλεπίου στη Συρία στις 22 Απριλίου μετά την απαγωγή τους.


Ο αστυνομικός έλεγχος έγινε μετά τη διαπίστωση ότι οι ύποπτοι εισήλθαν στην Τουρκία παράνομα. Οι ύποπτοι είναι  οιMogammed A., Ahmad R. και η έγκυος  Fatim M., σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


--
The Hellenic Information Team
 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.