Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Eρντογάν: "Σταματήστε τη χρήση πιστωτικών καρτών"




 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε αντίθεση με την «φιλελεύθερη οικονομία» που εφαρμόζει στην οικονομική του πολιτική τώρα καλεί τους Τούρκους να μην χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες καθώς με τη χρήση τους βοηθούν «το λόμπι των επιτοκίων»!

« Λέτε όλοι για τις πιστωτικές κάρτες. Πληρώνετε τόκους σε αυτές. Αυτά τα χρήματα τα πληρώνει ο φτωχός ο λαός. Παίρνει μια κάρτα και μετά πριν το τέλος του μήνα του τελειώνουν τα χρήματα για τόκους και τα υπόλοιπα των λογαριασμών. Παίζουν μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να το χαλάσουμε το παιχνίδι τους. Αν το κάνουμε αυτό τότε οι τράπεζες θα χάσουν τα έσοδα αυτά».
Ο τούρκος πρωθυπουργός ουσιαστικά εναντιώνεται σε κάποιες ιδιωτικές τράπεζες των ομίλων Κοτς και άλλων μεγάλων ομίλων που στα γεγονότα με αφορμή του πάρκου Γκεζί δεν στήριξαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης και στήριξαν τους διαδηλωτές. Αυτούς τους ομίλους ο Ερντογάν τους κατηγορεί ως « λόμπι των επιτοκίων» και τους καταπολεμά με κάθε τρόπο και με τις ομιλίες του στέλνει μήνυμα της καταπολέμησης τους.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.