Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στόχος των UCKάδων το... πέρασμα στην Αλβανία βοηθούμενοι απο κατά τόπους γνωστούς;!


 




Στόχος των UCKάδων το... πέρασμα στην Αλβανία !
Στόχος των Αλβανών που όλα δείχνουν πια ειναι το πέρασμα στην Αλβανία και απο ότι φαίνεται τα καταφέρνουν βοηθούμενοι απο κατά τόπους γνωστούς και αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο !
Πρώτον γιατί απο ότι φαίνεται υπάρχει πια ολόκληρος μηχανισμός υποστήριξης απο συγγενείς και γνωστούς που τους βοηθούν είτε φοβερίζοντας τους είτε αγοράζοντας τους ...
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία με την Αλβανική Αστυνομία για σφράγισμα των συνόρων αλλά αυτό ειναι ενα απο τα ανέκδοτα όπως ...Αλβανός τουρίστας !

Το μόνο εύκολο ειναι να εξαγοραστούν οι Αλβανοί Αστυνομικοί αν και οι πιό πολλοί ευχαρίστως θα βοηθήσουν τους Αλβανούς να διαφύγουν !
Το μόνο κακό είναι οτι όταν τους είχαν στο΄΄ σταυρό γιατί τους άφησαν ΄΄


H περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό τον δραστών που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα τη νύχτα, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός. Εκτιμάται ότι πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Στην έρευνα συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας. 
Το κλεμμένο Ι.Χ. που φέρεται να εγκατέλειψαν οι καταζητούμενοι 
Οι δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα. Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, άνοιξαν πυρ εναντίον του περιπολικού και διέφυγαν, κάνοντας αναστροφή πορείας.
Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στη Γλυκή και έκλεψαν μηχανάκι από κάτοικο της περιοχής. 
Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το ΙΧ που οδηγούσαν εκλάπη από το Αγρίνιο.
Το κλεμμένο Ι.Χ. που φέρεται να εγκατέλειψαν οι καταζητούμενοι (Φωτ.:ΑΜΠΕ)
Το κλεμμένο Ι.Χ. που φέρεται να εγκατέλειψαν οι καταζητούμενοι φονιάδες (φώτο)
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει μπλόκα στους δρόμους από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία.
Στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να εμποδίσουν ενδεχόμενη διαφυγής των κακοποιών, δια θαλάσσης, στην Αλβανία.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Αποτύπωμα του Κούπα είχε βρεθεί όταν, στις 8 Ιουνίου στον Πάνορμο Φωκίδας, εκλάπη το ΙΧ Volvo του πρώην υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου.
Από τους υπόλοιπους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ και ο Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το 1 εκατ. ευρώ, που άρπαξαν μετά την απόδραση, από τη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα. 
 
Ο Λούλι Φλόρα και ο Σούλα Φάτος, είναι το τρίτο δίδυμο, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Ο Σούλα, παλαιότερα διέμενε στην Κέρκυρα και είχε συλληφθεί για κλοπές στην Ηγουμενίτσα.
Με πληροφορίες απο το ΑΜΠΕ
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.