Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τι έκανες στο πόλεμο Βαγγέλη;...Γραφιάς και με τη βούλα ! (video)



Τέτοια ώρα τέτοια λόγια αλλά επειδή τα παλληκάρια της φακής προκαλούν κάποιοι πρέπει να θυμηθούν ορισμένα πράγματα ...Για δείτε το Ιστορικό του Βαγγέλη Βενιζέλου που τοποθέτησε  όπως πλέον αρχίζει να διαδίδεται την Φώφη στο ΥΠΕΘΑ για να πικάρει τους Αξιωματικούς ...Το μίσος είναι ταξικό και πλέον δεν κρύβεται !

Σε ένα πραγματικά απολαυστικό video που δημιούργησαν οι διαχειριστές του Μακελειού  ξεδιπλώνεται η περίοδος που όλοι οι Έλληνες θυμούνται με υπερηφάνεια ,εκτός απο μερικών ... Δείτε την Στρατιωτικη διαδρομή του στελέχους του Πασόκ που έφτασε να γίνει  Πρόεδρος κόμματος και θα καταλάβετε γιατί το μίσος εναντίον των Ελλήνων Αξιωματικών και ειδικά των Ειδικών Δυνάμεων !
Για αυτό και η τοποθέτηση μιας γυναίκας που ούτε τα προσόντα έχει να προΐσταται των Ενόπλων Δυνάμεων ούτε βέβαια τις γνώσεις !
Η Τοποθέτηση έγινε καθαρά για να βλέπει τους Αξιωματικούς να στέκονται κλαρίνο στη Φωφάρα ...Αμ δε !
Να θυμάστε  ...Είμαστε πολλοί και ερχόμαστε !
 
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.