Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Ουρά 20χλμ στους Κήπους από τους Τούρκους υπό το φόβο επιστράτευσης.

kipoi_evros

Ουρά 20 χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί στο τελωνείο των Υψάλων, απέναντι από τους Κήπους του Έβρου.


Αυτό οφείλεται στη μαζική φυγή, Τούρκων από την Ευρώπη, που είχαν βρεθεί για διακοπές στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και επιστρέφουν μαζικά. Η αιτία δεν είναι άλλη από τους φόβους για πολεμική σύραξη με τη Συρία που είναι δυνατό να προκαλέσει επιστράτευση στη γειτονική χώρα.
Για το λόγο αυτό οι Τούρκοι που διαμένουν στο εξωτερικό, εγκαταλείπουν τη χώρα μαζικά, για να αποφύγουν την πιθανότητα να επιστρατευτούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ουρά ξεκινά από το Τελωνείο των Υψάλων και συνεχίζεται για περίπου 20 χιλιόμετρα στο εσωτερικό της Τουρκίας.
evrospress.gr
freepen.gr

3 σχόλια:

 1. παπατζιλικια
  φορτηγα ειναι κ περιμενουν τον ελεγχο των τελωνων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και που να χαλάσουν τα αυτοκίνητα όταν περνούν από την Θράκη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάντως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Εγνατία είναι γεμάτη από Τούρκους μετανάστες που επιστρέφουν από τις διακοπές τους στην Τουρκία στις χώρες όπου δουλεύουν. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνω αυτό το ταξίδι και συναντώ τεράστια καραβάνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.