Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το μέλλον της γης και οι απαγορευμένες ζώνες της Agenda 21



"Ένα νέο άρθρο στο Forbes  «Earth’s Future Forbidden Zones» αναφέρει σχετικά με τον  ερχομό μιας επικείμενης καταστροφής του κόσμου:
"Η επιστημονική φαντασία είναι γεμάτη με« απαγορευμένες  πλανητικές  ζώνες » - ολόκληρες περιοχές του πλανήτη έχουν γίνει σχεδόν μη κατοικήσιμες  λόγω των κλιματικών αλλαγών. Πολιτική, πυρηνικά, χημικά ή βιολογικά όπλα, ρύπανση, τεχνολογία βγήκαν εκτός ελέγχου. Ή κάτι ακόμη πιο εξωτικό".
Η έννοια των απαγορευμένων ζωνών δεν είναι νέα. Η Agenda 21 έχει μια παρόμοια ιδέα που σχεδιάζεται για την προστασία του πλανήτη από τους ανθρώπους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το σχέδιο των Ηνωμένων Έθνών Agenda 21 -«βιώσιμη ανάπτυξη» ο  Rosa Koire το περιγράφει ως εξής:


"Με λίγα λόγια, το σχέδιο καλεί τις κυβερνήσεις να αναλάβουν τον έλεγχο όλης της χρήσης της γης και να μην αφήσει οποιαδήποτε λήψη αποφάσεων στα χέρια των ιδιοκτητών ακινήτων. Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί διαχειριστές της γης τους και η κυβέρνηση θα κάνει καλύτερη δουλειά, αν αυτή είναι υπό έλεγχο. Τα ατομικά δικαιώματα σε γενικές γραμμές πρόκειται να δώσουν τη θέση τους στις ανάγκες των κοινοτήτων, όπως καθορίζεται από το αρμόδιο όργανο. Άλλο πρόγραμμα, που ονομάζεται  Wildlands Project , εξηγεί πως το μεγαλύτερο μέρος της γης προορίζεται για μη-ανθρώπους. "


Το Wildlands Project  βγήκε από την Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιολογική Ποικιλότητα, ένα έτος πριν η  Agenda 21 εγκριθεί  κατά τη Σύνοδο Κο ρυφής των Ηνωμένων Εθνών, το 1992 στο Ρίο. Εδώ είναι ένας χάρτης που απεικονίζει  τους στόχους του Wildlands Project  για την Αμερική:





Βλέπετε όλες αυτές τις κόκκινες κηλίδες; Βάσει του σχεδίου αυτού, αυτά τα μέρη θα πρέπει να θεωρηθούν «απαγορευμένες  ζώνες» και δεν θα είναι σε θέση κανείς να πάει εκεί.  Ακόμη και οι κίτρινες περιοχές θα χρησιμοποιούνται με "εξαιρετικά αυστηρές  οργανωτικές ρυθμίσεις ", έτσι ώστε αν και όταν οι αρχές δώσουν την άδεια για να πάει κάποιος εκεί, πιθανότατα δεν θα είναι πολύ συχνά και σίγουρα δεν θα πρέπει να ζει εκεί. Στην πραγματικότητα, μόνο οι περιοχές με πράσινο χρώμα, θα είναι για "κανονική χρήση" από τους ανθρώπους.
Αν και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι  είναι λάθος να συνδέσει κανείς το Wildlands Project με την Agenda 21, το κεφάλαιο 15 (έγγραφο [PDF] της Agenda 21) από τη Διάσκεψη Κορυφής του Ρίο του 1992, με τίτλο «διατήρηση της βιοποικιλότητας» ξεκινάει κάπως έτσι:
«Οι στόχοι και οι δραστηριότητες σε αυτό το κεφάλαιο της Ατζέντας 21,  προορίζονται για να βελτιώσουν τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την αειφόρο χρήση των βιολογικών πόρων, καθώς και για την υποστήριξη της Σύμβασης για τη Βιολογική Ποικιλότητα.» «Αειφορία» είναι μία από τις βασικές λέξεις - κλειδιά που χρησιμοποιεί η Agenda 21 για να δικαιολογήσει αυτή την τεράστια εξαγορά και την εδραίωση, όχι μόνο του πληθυσμού, αλλά και της εξουσίας.
Ανησυχώντας  για την τύχη της Γης, ο Bruce Dorminey, συνεργάτης του Forbesαποφάσισε να συμβουλευτεί τον Laurence C. Smith συγγραφέα του βιβλίου «Ο Κόσμος το 2050».
Τον ρώτησε λοιπόν, ποιες κατά τη γνώμη του είναι οι  δυνάμεις που θα διαμορφώσουν μελλοντικά τον Δυτικό Πολιτισμό. Η απάντηση του Smith ήταν ότι αυτό έχει σχέση με την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη και την κινδυνολογία του υπερπληθυσμού.
"Ο Smith σημειώνει ότι οι τέσσερις παγκόσμιες δυνάμεις των  δημογραφικών στοιχείων - ζήτηση φυσικών πόρων, η παγκοσμιοποίηση και η αλλαγή του κλίματος συχνά εργάζονται παράλληλα για να επιδεινώσουν αυτό  που θα ήταν διαφορετικά, περιφερειακά παγκόσμια προβλήματα.
Η περιγραφή του «Ο Κόσμος το 2050». ξεκινά με αυτό:
«Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει εκραγεί, τα άγρια είδη εξαφανίζονται, το περιβάλλον μας είναι εξευτελιστικό, καθώς και το κόστος των πόρων από το πετρέλαιο στο νερό ανεβαίνει συνεχώς. Οπότε τι είδους κόσμο παραδίδουμε  στα παιδιά και στα εγγόνια μας; "
Ενδιαφέρον να λάβει κανείς υπ΄όψιν είναι ότι
Α) τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν την «έκρηξη του πληθυσμού», αλλά ένα κόσμο όπου η συνολική αύξηση του πληθυσμού βρίσκεται στην πραγματικότητα σε μια πτωτική τάση και ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί λίγο περισσότερο πριν από την οριστική μείωσή του.
Β) κάποια άγρια είδη έχουν εξαφανιστεί και πιστεύεται ότι έχει εκλείψει , αλλά αργότερα ανακαλύπτονται  απλώς και μόνο επειδή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και η Γη είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος, για να μην αναφέρουμε την έλευση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων ,  τη χρήση φυτοφαρμάκων ( αυτά τα φυτοφάρμακα συνεχώς συνδέονται με θανάτους των  ζώων και εντόμων , όπως η διαταραχή και κατάρρευση των  αποικιών των μελισσών).
Γ) το περιβάλλον έχει  υποστεί ζημιά πολύ χειρότερη από τα πολυεθνικά μονοπώλια που εκπέμπουν όλα αυτά τα χημικά από ό, τι τα «αέρια των αγελάδων.
Δ) οι δαπάνες των πόρων ελέγχονται τελικά από μια περιορισμένη ελίτ που θα ήθελε να φέρει την τεχνητή έλλειψη για να προωθήσει μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης και να αποκομίσει όλα τα κέρδη.
Αρκετά  από αυτά τα μέλη των ελίτ είναι μέλη της οικογένειας του βαρώνου του πετρελαίου Rockefeller, η οικογένεια πίσω από τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Gary Allen συγγραφέας του βιβλίου «None Dare Call it Conspiracy» και του "The Rockefeller File" γράφει: 

 « Οι κρίσεις που δημιουργούνται  στον τομέα της ενέργειας, των τροφίμων και του πληθυσμού γίνονται από αχυρανθρώπους, που έχουν τοποθετηθεί  από τους Insiders ώστε να μπορούν να χτυπηθούν και να θεωρηθούν ως υπεύθυνοι - και μια « Νέα Τάξη Πραγμάτων »να μπορεί να ιδρυθεί.
Μόλις λίγα χρόνια πριν ο Allen έγραψε ότι, το νεομαλθουσιανό παγκόσμιο think tank  η Λέσχη της Ρώμης , η οποία δεν ασχολείται μόνο με τα υποτιθέμενα όρια στον παγκόσμιο πληθυσμό αλλά με τη σχέση ενός πληθυσμού με υποθετικά περιορισμένους πόρους και την κατανάλωση, έγραψε τα  Όρια της Ανάπτυξης . Η έκθεση "προέβλεψε ότι η οικονομική ανάπτυξη δεν μπορεί να συνεχιστεί επ 'αόριστον, λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας των φυσικών πόρων, ιδίως του πετρελαίου".
Περιέργως ένα έτος πριν εγκριθεί η Agenda 21, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε τοThe First Global Revolution (Η  πρώτη παγκόσμια επανάσταση) , δηλώνοντας:
«Στην αναζήτηση για ένα νέο εχθρό να μας ενώνει, μας ήρθε η ιδέα ότι η μόλυνση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταιριάζει με το νομοσχέδιο. Στο σύνολό τους και στις δραστηριότητες και στις επαφές τους, τα φαινόμενα αυτά δεν συνιστούν μια κοινή απειλή που απαιτεί την αλληλεγγύη όλων των λαών ... Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο μέσω της αλλαγής στη στάση και στη συμπεριφορά μπορούν να ξεπεραστούν. [Ο πραγματικός εχθρός, λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα.] !!!



Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο συγγραφέας που το Forbes επέλεξε για συνέντευξη,ο Laurence Smith, διάλεξε το έτος 2050 ως ημερομηνία λήξης στο βιβλίο του.
Αυτό είναι το ίδιο έτος  και για το Rockefeller Foundation που χρηματοδότησε την  Agenda 21 με βάση το πρόγραμμα  America 2050, , το σχέδιο για να διπλασιάσει τον πληθυσμό σε 11 πυκνές, αυστηρά ελεγχόμενες αστικές μεγάλες περιοχές(megaregions) στις ΗΠΑ.
Η φράση  «Το μέλλον της Γης» έχει επίσης χρησιμοποιηθεί  ως μετονομασία της Ατζέντας 21 τώρα που η « βιώσιμη ανάπτυξη » έχει οριστικά αποκαλυφθεί ως προπαγάνδα τηςAgenda 21 .
Έτσι, ο τίτλος του άρθρου του  Forbes  «Μελλοντικές Απαγορευμένες  Ζώνες  της  Γης» λίγο πολύ τα λέει όλα. Αλλά η κλιματική αλλαγή ως  μηχανή τρόμου δεν είναι κάτι νέο στην πορεία μας προς την παγκόσμια κυβέρνηση (μερικές φορές αναφέρεται ως παγκόσμια διακυβέρνηση, το ίδιο πράγμα).
Αν δούμε πού βρισκόμαστε σήμερα, το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι ότι έχουμε υπολογιστές τώρα, και ως εκ τούτου, η προπαγάνδα χρησιμοποιεί ως μέσο  πολύ πιο υψηλή τεχνολογία - Το μήνυμα, ότι οι άνθρωποι καλύτερα να μπουν στη γραμμή με ένα πρόγραμμα παγκόσμιας διακυβέρνησης  για να σωθεί η Γη, παραμένει το ίδιο.

Γράφει η Eva Cat για το THECURIOSITYOFCAT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.