Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Νέα θηριωδία! Με την συνενοχή της Δυσης συνεχίζεται η γενοκτονια στην Συρία…

20130805-155018.jpg


 
H τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ιράκ και της Μέσης Ανατολής , παρακλάδι της Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή θρησκευτικού ηγέτη των Αλαουιτών στην περιοχή της Β.Λαττάκειας.Απήγαγε τον σείχη γέροντα Badr al Ghazar από το χωριό του και δημοσιοποίησε φωτογραφίες μετά την απαγωγή προς πιστοποίηση.Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον σεχταριστικό χαρακτήρα του πολέμου.
Οι ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες έχουν εκδώσει φατβά για εξόντωση όλων των Αλαουιτών συμπεριλαμβανομένων των γυναικόπαιδων.Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί της Συρίας τονίζουν χαρακτηριστικά “δεν ξέρετε πόσο χαίρονται με το αίμα των χριστιανών και των σιιτών”.Οι φωτογραφίες του σείχη με έκδηλα τα σημάδια της βανασαύτητας που τον αντιμετωπίζουν είναι ενδεικτικές της μεταχείρισης που τυγχάνουν απαχθέντες θρησκευτικοί ηγέτες από τους εξτρεμιστές απαγωγείς τους.
20130805-155119.jpg
Πηγή mjhar
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ante na mpoyne oi rosoi na liosoyne ayta ta skoylikia islamofashstes anthxrhsth misuoforoi basanizoyne ton kosmakh oi xasaphdes epanastates toy koloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.