Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Αλλος ένας γέροντας βασανίστηκε και σφάχτηκε εντός της οικίας του. Κατά τα άλλα, έρχεται η ανάπτυξη. Η κατοχική.

Νέα εξέλιξη για τον θάνατο του συνταξιούχου



Δεμένος χειροπόδαρα και με κακώσεις στο κεφάλι από τις όποιες επήλθε ο θάνατός του, βρέθηκε ο άτυχος συνταξιούχος που έπεσε θύμα δολοφονίας, με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία,
εκδοχή που ενισχύεται από το γεγονός ότι το διαμέρισμα του ηλικιωμένου βρέθηκε άνω – κάτω. Πιθανολογείται οι δράστες να χτύπησαν το θύμα μέχρι θανάτου για να τον υποχρεώσουν να τους υποδείξει το σημείο όπου έκρυβε χρήματα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.