Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οι Αλβανοί χρεώνουν την υποχώρηση της Ελλάδας στην Κακαβία σε οικογενειακή "εξυπηρέτηση" του Βενιζέλου




Τα ΜΜΕ της Αλβανίας αναφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα άλλαξε στάση όταν οι αλβανικές τελωνειακές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο προς Αλβανία στον κουνιάδο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με γνωστή αλβανική εφημερίδα, η αστυνομία στα σύνορα ζήτησε από τον συγγενή του Βενιζέλου χρηματικό ποσό που απαιτείται ως εγγύηση να περάσει στην Αλβανία. Εκείνος έδωσε πιστωτική κάρτα η οποία δεν ελήφθη υπόψη από την αλβανική πλευρά απαγορεύοντας του με αυτό το τρόπο να μπει στην Αλβανία.
Μετά από αυτό το γεγονός, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Βενιζέλος, τηλεφώνησε στον Έλληνα πρόξενο στο Αργυρόκαστρο ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τις αλβανικές αρχές για την υποχωρήση της Ελλάδος και την ομαλή διέλευση πλέον των Αλβανών στην Ελλάδα.
himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.