Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τελικά επίθεση στη Συρία μόνο απο Οθωμανική αυτοκρατορία και χαλιφάτα..

20130831-225241.jpg



Εν μέσω κωλυσιεργίας Ο.Η.Ε, Η.Π.Α, Ε.Ε, η ανθρωπιστική κρίση στη Συρία εξακολουθεί να παραμένει. Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, η ελπίδα έρχεται απο την ευαίσθητη σε σφαγές αμάχων, Οθωμανική αυτοκρατορία με τους δορυφόρους της.

Τη λύση στον κακό Ασάντ και τους αιμοδιψείς χριστιανούς θα δώσει ο
Σουλτάνος Ερντογάν με τα τσιράκια του Ουτσεκάδες, Σκοπιανούς και Έλληνες ψηφοφόρους.
Το κέρδος της χώρας περα απο την ανάδειξή της ως φόβητρο του μουσουλμανικου κοσμου, θα είναι περίπου 2 εκατομμύρια πρόσφυγες διαλογής απο την Τουρκία.
Πάμε για νεο 1922..
Βενιζέλος τότε, Βενιζέλος και τωρα…
Ευχαριστούμε θερμά τους Ελληνες ψηφοφόρους που αναδεικνύουν μόνιμα τους καλύτερους αξιοκρατικά ως ηγέτες..
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική δικαιοσύνη που τους κρατάει στο τιμόνι της χώρας, παρά τις ογκώδεις δικογραφίες σε βάρος τους…
Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικο στρατο που αποφεύγει καταστάσεις τυπου Αιγύπτου, κι ας ειναι υποχρεωμένος απο το Σύνταγμα.

Θεσσαλός
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.