Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έρχεται η ανάπτυξη στην Πάτρα. Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού


 


Και... λεύκανση πρωκτού (!!!) κάνουν οι Πατρινιές !!!

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΧΑΟΣ!

Η λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και το δίκτυο διασποράς των πολιτισμικών κοπρολυμάτων της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Παγκοσμιοποίησης δεν αποσκοπούν μόνο στο οικονομικό κέρδος για τους λίγους. Στοχεύουν και στην εμπέδωση της εσωστρέφειας, του εγωισμού, του ναρκισσισμού  και του εγωκεντρισμού. Στοχεύουν στην ανοχή και τον εθισμό στη μετριότητα, τη γελοιότητα, τη χυδαιότητα και τη διαστροφή, στοχεύουν στην υποστολή κάθε ηθικής. Τέλος, στοχεύουν στη σωματική εξάντληση, στην εγκεφαλική καταστολή και, τελικά, στην κατάπνιξη των όποιων διαθέσεων ή τάσεων για κάθε είδους εκδήλωση αντίδρασης. chaos-crisis.blogspot.gr
esxatianasxesi.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΥΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΥΡΟ?ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΟΝΟΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΟΥ MR MR JEFRY GEORGE PAPANDREOU,ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.