Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Έφαγαν τα μούτρα τους οι Αλβανοί Εθνικιστές στην Θεσπρωτία: Τους γιούχαραν ακόμη και οι συμπατριώτες τους!

Έφαγαν τα μούτρα τους οι Αλβανοί Εθνικιστές: Τους γιούχαραν ακόμη και οι συμπατριώτες τους!

Θέλησαν να ιδρύσουν παράρτημα της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας», που καταποντίστηκε στις αλβανικές εκλογές, αλλά τους γύρισαν την πλάτη οι ίδιοι oι συμπατριώτες τους... 
Έφαγαν τα μούτρα τους στη Θεσπρωτία οι ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές. Θέλησαν να ιδρύσουν παράρτημα της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" στη Θεσπρωτία, με την προκλητική μάλιστα ονομασία «Τσαμουριά» αλλά τους γύρισαν την πλάτη οι ίδιοι οι συμπατριώτες τους, που ζουν και εργάζονται στον τόπο. 
Με μια φωνή είπαν «όχι στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία» ενώ είπαν «ναι στην ειρηνική συνύπαρξη ανάμεσα στους δύο λαούς». 
Οι σκληροπυρηνικοί Αλβανοί λοιπόν παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία, ισχυριζόμενοι ότι τους ακολούθησαν πολλοί νέοι στην περιοχή. 
Κανείς δεν τους ακολούθησε...
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.