Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Υπέρπτηση: Άρχισαν τα ίδια οι ταπεινωμένοι πανταχόθεν Τούρκοι




Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 11:13 στο FIR ΑΘΗΝΩN μεταξύ Σάμου και Χίου και στις 11:28 τα 4 F-4 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν νήσου Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων στα 4000 πόδια.

Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:31. Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Όπως φαίνεται, η πανταχόθεν βαλλόμενη και κατά κράτος ηττημένη σε διπλωματικό προς το παρόν επίπεδο Τουρκία, βρίσκει την ευκαιρία επίδειξης «τσαμπουκά» στους γνωστούς αφελείς… «καλόκαρδους» των Αθηνών που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, που δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο διεθνές περιβάλλον.
Πως είναι δυνατόν να συμπεριφερθούν διαφορετικά όταν λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα, στην Αλβανία, σημειώνονται τέτοιες προκλήσεις από τους Αλβανούς σε βάρος των στοιχειωδών δικαιωμάτων της μειονότητας και η κυβέρνηση, προεξάρχοντος του απίστευτου – όπως εξελίσσεται – υπουργού Εξωτερικών Βενιζέλου, που προβαίνει σε χαλαρές ανακοινώσεις «για την τιμή των όπλων»…
Εάν συνεχίσουν για πολύ αυτή την τακτική, η Ντόρα Μπακογιάνη που πέρασε από το ΥΠΕΞ, θα κατηγορηθεί για… εθνικιστική ατζέντα! Εύγε…
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.