Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις από την NSA με τους χημικούς αεροψεκασμούς;




Φαινομενικά και επιφανειακά δεν υπάρχει κάποια σχέση καθώς πρόκειται για δύο ξεχωριστά πράγματα. Από άποψη στρατηγικής και συγκάλυψης όμως; Ας γίνουμε πιο ξεκάθαροι... Μετά τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν ο οποίος διέρρευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις μαζικές παρακολουθήσεις πολιτών από της κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας επικράτησε ένας πανικός. Όμως το σχέδιο προέβλεπε και την άμεση αντίδραση σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως λοιπόν βγήκε
ο ίδιος ο Ομπάμα και είπε. "Ναί, γίνονταν παρακολουθήσεις αλλά για το καλό σας!"
.
Ποιο ήταν το καλό τους; Μα φυσικά η "προστασία" από τους τρομοκράτες! Έστησαν λοιπόν μια πολύ ισχυρή βάση, με δήθεν "τρομοκρατικά" χτυπήματα τα πιο πολλά εκ των έσω, και πάνω εκεί έχτισαν όλο το σκηνικό των παρακολουθήσεων, του περιορισμού των ελευθεριών κλπ.
Το αποτέλεσμα πιο ήταν; Ένα πολύ μεγάλο ποσoτοστό των αμερικανών, κοντά στο 60%, να συμφωνεί με τις παρακολουθήσεις και να αποδέχεται ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό τους.
Εγώ έχω όλη την καλή πρόθεση να πιστέψω ότι όλα αυτά γίνονταν για το καλό τους.
Γιατί δε μου ανακοινώνεις από τη στιγμή που ξεκινούν οι παρακολουθήσεις ότι θα με παρακολουθείς για το καλό μου;
Γιατί να μην το ξέρω;
Γιατί αφού έρχονται οι αποκαλύψεις βγαίνεις να δικαιολογηθείς;
Γιατί τόσα χρόνια μου το κρύβεις και προσπαθείς να το κρύψεις και μετά τις αποκαλύψεις;
Κι εδώ υπάρχουν πολλές ανταπαντήσεις... όμως ο δόλος φαίνεται ξεκάθαρα.
Τώρα θα μου πείτε... μα καλά... τι σχέση έχει αυτό με τους αεροψεκασμούς;
Ας κάνουμε μια παραβολή και ας δούμε πιο προσεκτικά....
Το δεύτερο μεγαλύτερο πιο διαδεδομένο θέμα προς συζήτηση είναι η κλιματική αλλαγή! Το άλλο μεγάλο παραμύθι. Η άλλη μεγάλη απάτη!
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από εικόνες με πάγους που λιώνουν, με καταστροφές, με πλημμύρες κλπ κλπ. Χιλιάδες νεκροί από την κλιματική αλλαγή. Φόβος και τρόμος!
Όταν λοιπόν θα γίνουν οι αποκαλύψεις ή αναγκαστούν να το αποδεκτούν το φαινόμενο για τους αεροψεκασμούς... η δικαιολογία είναι ήδη έτοιμη.
"Ναι, πραγματοποιούσαμε αεροψεκασμούς αλλά για το καλό σας. Για να σας προστατέψουμε από την κλιματική αλλαγή η οποία καταστρέφει τον πλανήτη μας!"
Και τότε πάλι ένα μεγάλο ποσοστό θα συμφωνήσει.. αφού το είπαν τα ΜΜΕ σίγουρα θα είναι για το καλό μας.
Μακάρι να διαψευσθώ. Πολύ θα το ήθελα να διαψευσθώ αλλά τα σημάδια γύρω μου μου δείχνουν πως ίσως επαληθευτώ.
Βάλτε τα στο πίσω μέρος του μυαλού σας... και ο χρόνος θα δείξει αν έχω δίκιο.
psekasmata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.