Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δολοφονική επίθεση σε 2 παιδια στην Πάτρα, απο 30 ναζιστικά γουρούνια. Σοβαρά στο νοσοκομείο τα παιδιά, ουτε μια συλληψη απο την αστυνομία!!!

20130920-223641.jpg

 


Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, με πρωταγωνιστές ομάδα “αντιεξουσιαστών” (κωλοναζι του κερατά δηλαδη που βγήκαν απο τις τρύπες τους μετα το έγκλημα των ομοϊδεατών τους) και δύο νεαρά άτομα.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να περάσουν από το κάτω μέρος της πλατείας όλγας και μέλη μιας αντιεξουσιαστικής ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους,
αναγνώρισαν τον έναν μέσω φωτογραφίας που όπως υποστήριξαν έχει αναρτήσει στο
facebook ως μέλος της Χρυσής Αυγής.
Τότε αντιεξουσιαστές εγκλώβισαν τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και τον τραυματισμό τους.

Οι δύο νεαροί αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι 19 χρονων και είναι πιο σοβαρά καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα
ενώ ο δεύτερος έχει αμυχές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Και οι δύο πάντως, είναι εκτός κινδύνου.
Μετά το επισόδιο, σε επιφυλακή τέθηκαν οι δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς εκφράζονται φόβοι για επεισόδια.
Στο μεταξύ ομάδα 30 περίπου ατόμων μετά την επίθεση και τον τραυματισμό των δυο νεαρών κατέφυγε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.

olympia.gr


Σχόλιο ΛΦ: Από το ΑΠΕ διαβάζουμε: Επεισόδιο με τραυματία στην Πάτρα. Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε 18χρονο διότι είχαν δει ανάρτησή του με ελληνική σημαία στα social media.



6 σχόλια:

  1. pate kala re??to keimeno leei oti antieksousiastes epite8ikan se xrusaugites!ti einai auta peri epi8esi apo nazistika gourounia?sovareuteite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. peite mas ti pinete kai den mas dinete? Aman pia! Oute mia sosti pliroforisi den mporeite na kanete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ το εχεις καμμενο φιλε η πινεις και ο αλλος απο κατω που επισης δεν καταλαβαινει! ναζι λεει τους πραγματικους ναζι δηλαδη τα αναρχοκουμουνια . καλα κανει και τα λεει ναζι γιατι αυτοι ειναι οι πραγματικοι δολοφονοι και οχι οι χρυσαυγιτες!

      Διαγραφή
  3. Ή είστε καμμένοι τελείως και το μένος σας εναντίον της Χ.Α. σας κάνει να βαπτιζετε καθένα που ασκεί βια νεοναζί, από όπου και αν προέρχεται.
    Ή είστε άσχετοι και τίποτα πιτσιρικάδες, ενδεχομένως χαμηλης μορφωσης σε μια ακόμη σελίδα από τις άπειρες που υπάρχουν και λένε ότι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά όλοι όσοι σχολιάζετε είστε μειωμένης αντίληψης... Το μήνυμα ρε ζώα είναι ότι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί δεν διαφέρουν από τους ναζί στην συμπεριφορά. Είναι φασίστες και οι 2... Σας έχουν περάσει ότι οι μεν είναι ναζιστές και οι άλλοι αντιφασίστες του κόλου. Καλά ξυπνητούρια... ήδη το σύστημα σας έχει κάνει φερέφωνα του και πουλάτε την προπαγάνδα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν μερικά χρονάκια-δεκαετίες, κάποιοι προερχόμενοι από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο φώναζαν συνθήματα όπως:
    "Ένας είναι ο εχθρός: ο ιμπεριαλισμός" , "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" και "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του".

    Σήμερα οι ίδιοι φωνάζουν συνθήματα όπως:

    "Ποτέ ξανά φασισμός" ,"Ή εμείς ή αυτοί" , "Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά".

    Όλα αυτά τα συνθήματα αγάπης και η ανθρωπιστική ρητορική ,απευθύνονται στην ακροδεξιά ΧΑ και μόνο.... και όχι στους ΒΕΝΙΖΕΛΟ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΟΥΒΕΛΗ οι οποίοι είναι δημοκράτες και αντιφασίστες (για το καλό μας...).

    Ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος το αποτρόπαιο κάψιμο των εργαζομένων στη Μάρφιν το πέρασε στο «ντούκου»…, ίσως γιατί εκεί η δολοφονία δεν είχε «φασιστικές» υπογραφές…

    Επίσης είναι ντροπή και σκάνδαλο η είσοδος της ακροδεξιάς ΧΑ στην βουλή και όχι η είσοδος των τριών πιο πάνω βουλευτικών κομμάτων....τα οποία πρέπει να παραμείνουν στην βουλή και η ακροδεξιά ΧΑ να παταχθεί και να πεταχθεί έξω.

    'Οσο για το πετρέλαιο του Αιγαίου από την στιγμή που ανήκει στα ψάρια του δεν μας πέφτει λόγος για το ποιος ,η, ποιοι θα κάνουν έρευνα και αξιοποίηση του...

    Τέλος, σήμερα οι κακοί δεν είναι οι Αμερικάνοι αλλά οι Γερμανοί....

    Οι Γερμανοί είναι οι φονιάδες (οικονομικοί) των λαών , εν αντιθέσει με τους Αμερικανούς που είναι οι καλοί-αντιρατσιστές-δημοκράτες-ανθρωπιστές. Ναι... οι Αμερικάνοι... που για χάρη των καταπιεσμένων λαών (από τις φασιστικές κυβερνήσεις του) , τους παρακαλάμε αλλά δεν υπάρχει και πρόβλημα όταν στέλνουν το ανθρωπιστικό νάτο να βάλει "τάξη και δημοκρατία" και να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα του εκάστοτε λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη π.χ. Αφγανιστάν, Ιράκ,Σερβία,Λιβύη....(και τώρα σε Συριά...).

    Τώρα αυτά τα κράτη πλέουν σε πελάγη ελευθερίας και δημοκρατίας και όλοι είμαστε ευτυχισμένοι...(εκτός του Σύριους....).

    ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.