Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το κασέ είναι υψηλό…. Η επανάσταση αναβάλεται…. Σιγά μη κλάψει ο εντεταλμένος Αγγέλακας….


ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

   — Και όλα αυτά ζωντανά και χεσμένα, μπροστά στην οργισμένη πελατεία…. Σιγά μη κλάψει….. Μια πορδή αντί για ρεφρέν…. Σαν κι΄ αυτήν:
  — «Η φυγή δεν είναι κάτι αρνητικό ή θετικό. Ποιος ήθελε να αφήσει το χωριό του τη δεκαετία του ’50 και να πάει μετανάστης και να ζήσει μια ολόκληρη ζωή με το αίσθημα της χαμένης πατρίδας; Κανείς δεν θέλει να φύγει. Οταν όμως οι συνθήκες οδηγούν προς τα “κεί, τι να κάνεις; Σκέφτομαι ότι, αν ήμουν 25 χρονών, θα ήθελα να την κοπανήσω. Εδώ το σκεφτόμαστε τώρα…»

  — Αυτά τα καριόλικα λόγια, δεν είναι δικά μου. Είναι λόγια του ψευδεπαναστάτη τραγουδοποιού, του κατασκευάσματος των δισκογραφικών εταιρειών Γιάννη Αγγέλακα!!! Τα είπε μαζί με άλλες γυναικωτές αρλούμπες, στις 17-3-2012!!!! Ας μας πει και για τα αφεντικά του….. Είναι τα ίδια, με αυτά που λήστευαν επί 40 χρόνια τον Καζατζίδη????
  — Τραγουδά ή και γράφει επαναστατικά τραγούδια ο καραγκιόζης και προτρέπει να το βάζουμε στα πόδια!!! Πρώτος αυτός!!!! Και τα επαναλαμβάνει, την ημέρα της κηδείας ενός δολοφονημένου συναδέλφου του, ενώ όλη η Ελλάδα ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!
  — Σιγά μη κλάψει….. ο Αγγέλακας….
tsoutsouneros.arvanitis.eu

2 σχόλια:

  1. Ούτε μια τρίχα από τα @@ του αγγελάκα δεν είσαι ρε φλούφλη φασιστάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den kathgorhse kanenan o Aggelakas den katalabes kala katadikase ton fasismo apo opoy kai ean proerxetai ..........einai anagnorismenos kallitexnis kai dn einai kataskeyasma ton Etaireion kaneis megalo lathos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.