Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η "περίφημη" Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητά από την αστυνομία να χτυπά μέχρι λιποθυμίας τους διαδηλωτές (ΦΩΤΟ)

189424_1859402370627_1407953403_32121985_5483239_n

 



  Στη Φωτογραφία με έναν άλλο... γίγαντα της πολιτικής σκέψης, τον Φαήλο Κρανιδιώτη
To... ακροδεξιό "μπουμπούκι" της Νέας Δημοκρατίας, η περίφημη Χριστίνα Σιδέρη που διετέλεσε τομεάρχης Β3 του κόμματος επανήλθε δριμύτερη μέσω social media.
Για να θυμηθούμε όμως ποια είναι διαβάστε το άρθρο του INSIDER:  Η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητάει να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου!
Αυτή την φορά μέσω του πρoσωπικού της λογαριασμού στο Facebook στέλνει άλλο ένα μήνυμα χρυσαυγίτικου χαρακτήρα ζητώντας από τους αστυνομικούς να χτυπάνε "τα άπλυτα αναρχοκουμούνια" μέχρι λιποθυμίας! Έτσι ακριβώς το έγραψε, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση, ωστόσο πολλοί πρόλαβαν και την "φωτογράφισαν".
BUmRscqCcAAg2Px
theinsider.gr

Σχόλιο ΛΦ: Τα πράγματα είναι πιό απλά. Κόψτε την χρηματοδότηση των ΜΚΟ του Σόρος στους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, βρείτε ποιοί τους χρηματοδοτούν και μην αφήνετε πανεπιστήμια και δημόσιους χώρους να γίνονται καταλήψεις. Αλλά που να το σκεφτεί η Χριστίνα. Χρειάζεται η βία στις μέρες μας για να σταθούν όρθια τα μνημονιοκοπρόσκυλα. Τέλος, σας βρήκα και τα κονδύλια για να τους συλλαμβάνετε. Βασικά, την έκανε συνάδελφος και ομοϊδεάτισσα σας. Μία η άλλη θα σας βγουν τα έξοδα.
 περσινό αλλά πάντα επίκαιρο.

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.