Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.



Tου “Αλιέως”
Καλά κρατούν τα όργανα. Την απόφαση να παραιτηθεί από τη χορηγία του ΟΠΑΠ πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καταγγέλλοντας ότι η ταυτόχρονη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Οργανισμό και την ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.
Μάλιστα ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε.. συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.
   Σχεδόν παράλληλα η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας. Η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Μεταξύ των άλλων, η Τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨Τράπεζα Πειραιώς - Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.
...και ακόμη δεν είμαστε καν στο μέσον της διαδρομής.
lobbystasgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.