Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: «Γελοίοι όσοι ξαναζεσταίνουν διλήμματα όπως Σαμαράς ή τανκς»! Εσύ βρε Δημήτρη τι έκανες πρωϊνιάτικα δηλαδή;

«Γελοίοι όσοι ξαναζεσταίνουν διλήμματα όπως Σαμαράς ή τανκς»



«Όσοι νομίζουν ότι αξιοποιώντας κάποιους θερμοκέφαλους, μπορούν να ξαναζεστάνουν διλήμματα του τύπου “Σαμαράς ή Τανκς”, είναι απλά γελοίοι»,
σχολιάζει μέσω Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ,σχετικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι καλούν, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση σε παραίτηση.
Για το ίδιο ζήτημα ο κ. Παπαδημούλης όμως, είχε αναρτήσει νωρίτερα στο Twitter ένα ακόμη σχόλιο: «Η ανακοίνωση της Κίνησης Εφέδρων που προτείνει χουντική “κυβέρνηση” τύπου Κόλλια, αποτελεί ανοιχτή “εφεδρεία”, αλλά και υποκατάστατο της Χρυσής Αυγής».
“Που θέλει να ανατρέψει τον καλό Σαμαρά και Βενιζέλο” θα συμπληρώναμε…
olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.