Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεύθερη διέλευση στην Ελλάδα ζητούν οι Κοσοβάροι. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕΜετά την συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του και την περίφημη ανακοίνωση, για την διεξαγωγή επίσημης συνάντησης με τον εκπρόσωπο του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους Ν. Έρογλου, ο κ.Βενιζέλος συναντήθηκε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών και με τον Πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και τον Υπουργό Εξωτερικών του Ενβέρ Χότζα.

Στη συζήτησή τους, ζήτησαν από τον Βενιζέλο την αναγνώριση των διαβατηρίων τους από την Ελλάδα, δηλαδή, την επισημοποίηση της αποδοχής των διαβατηρίων του Κοσσυφοπεδίου ως αναγκαιότητα, προκειμένου να κινούνται οι Κοσοβάροι ελεύθεροι στην Ελλάδα, καθώς αυτή η πράξη θα είναι προς όφελος της αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.
Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το άνοιγμα οικονομικής έδρας εμπορίου στην Αθήνα, ως ένα πρώτο βήμα για την επισημοποίηση των σχέσεων, η οποία θα ήταν καλό για την οικονομία των δύο χωρών.
Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου τόνισε πως η Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου και η Ελλάδα έχουν σχέσεις στην οικονομία, το εμπόριο, την εκπαίδευση και την επιστήμη [τι να σχολιάσουμε εδώ!], οι οποίες σχέσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να ενισχύονται.
Πηγή
Σχόλιο ιστολογίου:
Μετά την στήριξη των ισλαμοφασιστών της Συρίας, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος βλέπουμε να επιδίδεται σε άλλες "συμμαχίες", μείζονος ενδιαφέροντος για την Τουρκία, στηρίζοντας τους σφαγείς και τους εγκληματίες του UCC και του UCK!
Τα ολισθήματα Βενιζέλου συνεχίζονται και εάν δεν βρεθεί κάποιος να του βάλει φρένο ενδέχεται ο Ελληνισμός να βρεθεί μπροστά σε μεγάλες και αρνητικές εκπλήξεις...
kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.