Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτη δικαιολογία της Ράις για τη Συρία! Θα χτυπήσουμε για να μην αδικήσουμε Ιράν και Β. Κορέα!

20130909-225457.jpg



Οι ΗΠΑ δε μπορούν να επιτρέψουν σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα και το Ιράν να θεωρούν ότι η Ουάσιγκτον δεν θα αντιδρούσε σε περίπτωση επίθεσης με χημικά όπλα στη Συρία, δήλωσε η σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Σούζαν Ράις.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε τρομοκράτες οι οποίοι επενδύουν στην καταστροφή, σε μια πυρηνική Βόρεια Κορέα ή σε ένα υποθετικό πυρηνικό Ιράν να πιστέψουν έστω και για ένα λεπτό ότι θα κάναμε πίσω από την αποφασιστικότητά μας να υποστηρίξουμε τις μακροχρόνιες προειδοποιήσεις μας», δήλωσε η κ. Ράις, στην πρώτη της δημόσια ομιλία μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως κορυφαία σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα σε ζητήματα ασφαλείας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.