Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Το έξυπνο κόλπο των βαρώνων να πετάξουν μισό εκατομμύριο αντιφρονούντες στα σκουπίδια.



Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τώρα που θα περαστούν τα πλέον θηριώδη μέτρα για την Ελληνική κοινωνία, να καταλάβουν ακόμα και οι πιο ανυποψίαστοι την σκοπιμότητα διόγκωσης της “Χρυσής Αυγής” με δόλιο τρόπο από τους βαρώνους των ΜΜ”Ε”. Όπως σε κάθε μεγάλο στοίχημα, το κόλπο φαίνεται στο ταμείο.
Έτσι σήμερα είναι ξεκάθαρη η στρατηγική διόγκωσης ενός κόμματος που το 2009 από το 0,29% έφτασε να πάρει μισό εκατομμύριο ψήφους στις τελευταίες εκλογές. Μισό εκατομμύριο ψήφοι αντίδρασης, λαϊκοί ψήφοι με διάθεση τιμωρίας, βρέθηκαν στα σκουπίδια. Ο προδομένος ψηφοφόρος του “Λεφτά υπάρχουν” παρέα με αυτόν του “όλοι ίδιοι είναι” οδηγήθηκε για άλλη μία φορά ως πρόβατο σε ένα μαντρί που δεν τον ήθελε καν για άρμεγμα αλλά για εξαφάνιση.

Τι λέει το ταμείο; Ότι οι εκπρόσωποι αυτού του μισού εκατομμυρίου Ελλήνων εξαφανίζονται απο το κοινοβούλιο, προς όφελος της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αυτή την στιγμή μπορεί να νομοθετήσει ρημάζοντας τις σάρκες τις κοινωνίας με πλασματικά αυξημένη πλειοψηφία. Αυτό όμως έπρεπε να το γνωρίζουν αυτοί που για ακόμα μία φορά πιάστηκαν κορόιδα από τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς. Η παρουσία του “Μπάμπη του σουγιά” ως αντίβαρο στο μνημονιακό πυροβολικό, το μόνο που καταφέρνει είναι να δώσει την αφορμή για ανηλεή βομβαρδισμό.
Τα χαστούκια του Κασιδιάρη που τόσους (και τόσες) μάγεψαν στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογών, έμειναν “παραδόξως” ατιμώρητα για να γεμίσουν με ψήφους την μαύρη σακούλα που νομοτελειακά πετάχτηκε γεμάτη στα σκουπίδια. ΜΕΤΑ τις εκλογές.Ο Θέμος που “δεν ήξερε” ότι η γιαγιά στο ΑΤΜ ήταν συγγενής του φωτογραφιζόμενου υποψηφίου και την πρόβαλλε “κατα λαθος”.
Οι απίστευτες αβάντες στους επίορκους που παρέδωσαν δημόσιο πλούτο δεν ήταν απλώς στο επίπεδο του ΚΚΕ όπου υποστήριζε ότι “δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός”. Έτσι το “δεν φταίει ο Λάτσης, ο Σάλλας, ο Προβόπουλος, φταίνε οι Εβραίοι” επικυρώθηκε με απίστευτες αβάντες όπως αυτή κατά το ξεπούλημα της Αγροτικής, όπου τα εκατομμύρια του Πανταλάκη δεν χρησιμοποιήθηκαν για τον εισαγγελέα ή τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά για επιχείρημα υπέρ του Προβόπουλου κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου!
Υπάρχουν όμως και τα χειρότερα, τα βαθύτερα: Η πατριδοκαπηλεία της γυαλισμένης μπότας, οδηγεί στην ποινικοποίηση του γνήσιου πατριωτισμού του Κολοκοτρωνη και του Άρη. Του πατριωτισμού που όντως τρέμουν οι υπερεθνικοί οικονομικοί δολοφόνοι και τα ντόπια ανδρείκελα τους. Η τερατολογία του “αόρατου εχθρού” και οι φορείς του πάντα λειτουργούσαν υπέρ του κατακτητή.
Εάν ο Κολοκοτρώνης πίστευε λ.χ. ότι πίσω από τους τσέτες κρύβονται εξωγήινοι τερατομάχοι, σήμερα απλά, δεν θα υπήρχαμε.
Ουδείς βέβαια έχει στηλιτεύσει τον ρόλο του Σημίτη στην σημερινή κατάσταση, αφού επι των ημερών του σε κάθε έκθεση βιβλίου έβιρσκες σε δέκα περίπτερα τα αναγνώσματα των μνημονιακών “πατριωτών” που μας διαβεβαίωναν ότι “οι γερμανοί είναι φίλοι μας και ο Χίτλερ λάτρευε την Ελλάδα”, την ώρα που ο “εκσυγχρονιστής” και η συμμορία του υποδούλωνε την Ελλάδα στους Γερμανούς.
Και το σοφό αντίβαρο; Το περιβόητο άλλο άκρο, που επίσης υμνούσε ρατσιστικές συμμορίες Γερμανών που όμως έσφαζαν με τον μανδύα της άκρας αριστεράς, τους ίδιους που έσφαζαν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Επειδή οι ημέρες που έρχονται είναι ακόμα πιο δύσκολες, ας αναλογιστούμε ότι η Ελευθερία εκτός από αρετή και τόλμη, θέλει ΚΑΙ γνώση. Γνώση ιστορική, γνώση του αντιπάλου, γνώση της πραγματικότητας και όχι φανταστικούς εχθρούς σε μυθικές διαστάσεις.
Αυτό που γράφαμε από το 2009 όταν αποκαλύπταμε το επερχόμενο έγκλημα, την ώρα που όλοι διέψευδαν την έλευση του ΔΝΤ. Ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο που θα σαρώσει τα κομματικά μαντριά και θα βασίζεται αποκλειστικα στην αειφόρο μήτρα του Ελληνισμού. Αυτό το πυρηνικό οπλοστάσιο που δίνει απαντήσεις στα πάντα με βάση το δίκαιο και τον ανθρωπισμό. Αυτή την μήτρα που προσπαθούν να τσιμεντώσουν με την εισαγωγή του γερμανικού γύψου από όπου προέρχονται όλες οι διχαστικές, ολέθριες αηδιολογίες που κρατούν δέσμιους και κατακερματισμένους τους λαούς. Την ίδια στιγμή που οι Γερμανοί κομμουνιστές αποθέωναν τον αδόλφο αποδεικνύοντας ότι τα σαπάκια τα έχουν μόνο για εξαγωγή, ας σταματήσουμε να ψωνίζουμε το μίσος τους. Ας τους το στείλουμε πεσκέσι, μαζί με τους φορείς τους.
Γ.Α.
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. ε όχι ίσα κι' όμοια ο Κολοκοτρώνης με τον Βελουχιώτη... Ντροπή και αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν λαός πρέπει για να απαλλαγούμε από τους προδότες να απαιτήσουμε
    1-δικαίωμα ψήφου σε όλους τους ομογενείς με ηλεκτρονική διαδικασία , διότι αυτοί δεν είναι εξαρτώμενοι σαν εμάς από τους πολιτικούς ,Συνεπώς έχουν καλύτερο κριτήριο,
    2-κατάργηση τού σταυρού προτίμησης για να σταματήσουν τα ρουσφέτια που είναι μία από της κύριες αιτίες πού βρισκόμαστε σε τέτοια καθυστέρηση σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.