Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Απειλητικό βίντεο κατά των Η.Π.Α. «ανακάλυψαν» οι μυστικές υπηρεσίες

aiman


«Ζεστό» κρατούν οι παγκοσμιοποιητές τον φόβο της κοινής γνώμης σε σχέση με την τρομοκρατία, μιας και σε περίπτωση που τελικά επιτεθούν στην Συρία και γενικά στην Μέση Ανατολή θα χρειαστούν μια νέα πιο καλοστημένη προβοκάτσια.

Οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α., οι οποίες διαθέτουν υποτίθεται τα «ατράνταχτα» αποδεικτικά στοιχεία ότι τα χημικά τα έριξε ο Άσαντ και εξοπλίζουν τους ισλαμιστές που σφάζουν χριστιανούς και γενικά αμάχους συν μικρά παιδιά, ανακάλυψαν τώρα μετά από «εκτενή έρευνα» απειλητικό ηχητικό απόσπασμα ομιλίας του ηγέτη της Αλ Κάιντα, με την οποία συνεργάζονται κατά τα φαινόμενα στην Συρία και όχι μόνο, Αιμάν αλ-Ζαουάχρι. Ο Αιμάν σε μία ημέρα μετά την θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου φέρεται να ζητάει επιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ προκειμένου «να αιμορραγίσει οικονομικά η Αμερική».
«Πρέπει οικονομικά να κάνουμε την Αμερική να ματώσει την Αμερική ωθώντας τη χώρα να συνεχίσει τις τεράστιες δαπάνες της για την ασφάλειά της», είπε ο αλ Ζαουάχρι, ο Αιγύπτιος που διαδέχτηκε τον Οσάμα μπιν Λάντεν στην ιεραρχία του τρομοκρατικού δικτύου. «Η οικονομία είναι το αδύνατο σημείο της Αμερικής και είναι ήδη παραπαίουσα εξαιτίας όλων των στρατιωτικών δαπανών στις οποίες έχει εμπλακεί για την ασφάλειά της».
«Για να παραμείνει η Αμερική υπό πίεση και σε κατάσταση συναγερμού, χρειάζονται μερικές επιθέσεις εδώ κι εκεί. Ήδη κερδίσαμε τον πόλεμο στη Σομαλία, την Υεμένη, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Πρέπει συνεπώς να συνεχίσουμε τον πόλεμο αυτό στα δικά της εδάφη», πρόσθεσε καλώντας τους «αδελφούς του» να δράσουν ατομικά ή συλλογικά για να «πραγματοποιήσουν αυτές τις διαφορετικές επιθέσεις».
Έτσι είναι άλλοι πουλάνε τσαμπουκά άλλοι τρόμο!
pygmi.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλα μας επεισε ομως?! Τους εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος οτι η αλκαιντα ειναι το εργαλειο των αμερικανων και βαζουν τωρα δηθεν το ηγετη της να απειλει την αμερικη με τρομοκρατικες επιθεσεις,πρωτον για να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου και να αφαιρεσουν το μικροβιο διασυνδεσης μεταξυ αλκαιντα και αμερικης και δευτερον για να ενισχυσουν ακομα περισσοτερο την ασφαλεια στο εσωτερικο με αφορητη αστυνομευση των αμερικανων ως προσχημα την καταπολεμηση της τρομοκρατιας.Ετσι λοιπον θα το σκεφτει πολυ σοβαρα ο καθε αμερικανος που θα θελησει να φερει αντισταση στην εξωτερικη πολιτικη της αμερικης και στα αρρωστημενα σχεδια των εβραιων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.