Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΛΑΣΤΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
σσΟ: Δεν πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ έρευνα από τις αρχές για να δούμε ποιά παρακρατικά κέντρα κυκλοφόρησαν αυτή την αφίσα; Δεν πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να λογοδοτήσουν; Καταλαβαίνετε πως λέγεται το αδίκημα που διέπραξαν ή νομίζετε ότι είναι “πλακίτσα”;
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από χτες πλαστή αφίσα για κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που καλεί για αύριο, Τετάρτη 25/09 «σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής».

Να διευκρινιστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αγνοήσουν τις προβοκάτσιες και να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας.
Σύμφωνα με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, η «περίεργη» αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους. (ΑΥΓΗ)


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.