Σελίδες

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιγμα του Ιράν στο Ισραήλ. Αν τα βρουν Σιίτες και Εβραίοι, τότε έρχονται τα πανω – κάτω.


484528401000100490528no


Μέχρι πρότινος, η Μοσάντ δολοφονούσε Ιρανούς επιστήμονες. Δημοσιογραφική έρευνα έφερε στο φως ότι η Σ. Αραβία είχε χρηματοδοτήσει αυτές τις ενέργειες με ποσό μεγαλύτερο του 1 δις δολαρίων.
Από την άλλη, ο Αχμαντινετζάν ήθελε να εξαφανίσει το Ισραήλ, ενώ η Χεζμπολά ήταν η μοναδική δύναμη που οδήγησε τον Ισραηλινό στρατό σε ήττα.
Κερδισμένοι; Οι Σουνίτες.

Το άνοιγμα των τελευταίων ημερών όμως από το σκληροπυρηνικό Ιράν στο Ισραήλ που φτάνει μέχρι την αποκαθήλωση του Αχμαντινετζάν σηματοδοτεί μία εξέλιξη που μπορεί να ανατρέψει κάθε προηγούμενο. Το Ισραήλ έχειπαρατεταμένη αφωνία για ενδεχόμενο χτύπημα στην Συρία, ενώ η κοινή γνώμη είναι εξοργισμένη για την στήριξη της Δύσης στην Αλ Κάιντα. Όπως είναι εξοργισμένοι από τον διασυρμό που υπέστησαν από τους Τούρκους.
Εάν Εβραίοι και Σιίτες τα βρουν, το Ισραήλ κλείνει αυτόματα τα μέτωπα με την Συρία και τον Λίβανο. Κάποιοι όμως θα χάσουν το μεροκάματο.
Οι Ιρανοι θέλουν να κλείσει το μέτωπο γιατί γνωρίζουν ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά τους και η δικαιολογία θα είναι “η ασφάλεια του Ισραήλ”
Από την άλλη, οι Εβραίοι ξέρουν πως αν επικρατήσουν οι Σουνίτες, θα βρεθούν εγκλωβισμένοι σε ένα τρίγωνο Συρίας, Χαμάς, Σινά. Θα τους κρατήσει μετά ο Ομπάμα που δεν μπόρεσε να σώσει ούτε τον πρέσβη του στην Λιβύη;
Και πάλι όμως οι Εβραίοι έχουν ένα μεγάλο κοινό με τους Έλληνες: Οι ρουφιάνοι τους δεν διστάζουν να σφάξουν τον λαό τους για τα αργύρια. Αρκεί το λαϊκό αίσθημα να σβήσει τις υποχρεώσεις που έχουν οι εκεί προδότες στα ΚΑΤΑΡαμένα δολάρια;

48460886873899640360no
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.