Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Οι αναταραχές στην Μεσόγειο αφορμή για ειρήνη στην Ιερουσαλήμ» λένε στις Η.Π.Α.

ip


Τι σας γράφαμε; Για να σταματήσει η αιματοχυσία θα αντιτάξουν την παγκοσμιοποιητική «ειρήνη» με έδρα πρότυπο την Ιερουσαλήμ, την οποία αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν «ειρηνικά» οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ! Δημιούργησαν το πρόβλημα, θα πλασάρουν και την λύση.

«Οι αναταραχές που έχουν ξεσπάσει στη Συρία και την Αίγυπτο ωθούν τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους προς την ειρήνη», δήλωσε την Παρασκευή ένας αμερικανός αξιωματούχος.
Συγκεκριμένα αξιωματούχος του State Department δήλωσε ότι ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία αλλά και οι αναταραχές στην Αίγυπτο, αποτελούν κίνητρο για τον τερματισμό των συγκρούσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. «Και οι δύο πλευρές έχουν καταστήσει σαφές σε εμάς και μεταξύ τους ότι δεν επιθυμούν να εμπλακούν στις αναταραχές και συνεπώς αυτό αποτελεί κίνητρο ώστε να προσπαθήσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους», δήλωσε στους δημοσιογράφους.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.