Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βαλλιστικοί πύραυλοι …φάντασμα ξαφνικά στη Μεσόγειο! Όλοι αρνούνται ότι τους εκτόξευσαν


 




Αναστάτωση έχει προκαλέσει ο εντοπισμός δυο «βαλλιστικών αντικειμένων» από το ρωσικό δίκτυο έγκαιρης προειδοποίησης και συγκεκριμένα το ραντάρ στην περιοχή Αρμαβίρ στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς εγέρθηκε η εύλογη υποψία ότι ενδεχομένως είχε ξεκινήσει η επίθεση στη Συρία!

Όλοι βέβαια δηλώνουν άγνοια! Οι Αμερικανοί λένε ότι δεν εκτόξευσαν βαλλιστικό πύραυλο (μόνο από υποβρύχιο θα μπορούσαν, καθώς τα πλοία επιφανείας που έχουν αναπτύξει διαθέτουν μόνο πυραύλους κρουζ), οι Ισραηλινοί φέρονται να μην έχουν καν εντοπίσει τέτοια εκτόξευση (αδύνατο λόγω των προηγμένων συστημάτων που διαθέτουν στο πλαίσιο της δικής τους αντιβαλλιστικής άμυνας (π.χ. σύστημα Arrow με πανίσχυρο ραντάρ), Βρετανοί και Γάλλοι επίσης δηλώνουν άγνοια.
Το τι έχει συμβεί θα ξεκαθαρίσει λογικά αργότερα. Το «defence-point.gr» έχει κάποιες… υποψίες και βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης της διευκρίνισης των πραγματικών περιστατικών. Θα επανέλθουμε.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.