Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ναι στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία ψήφισαν οι ("φασίστες", "εθνικιστές", "μισάνθρωποι") Ελβετοί


SWITZERLAND_420_420

Σε δημοψήφισμα που έγινε σήμερα στην Ελβετία, το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων GFS της Βέρνης για λογαριασμό του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου RTS μας ενημερώνει πως σε ένα ποσοστό περίπου 73% οι Ελβετοί ψήφισαν υπέρ της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

Οι Ελβετοί κλήθηκαν να αποφασίσουν μέσα από δημοψήφισμα μετά από πρότασητης Ομάδας για μια Ελβετία Χωρίς Στρατό (GSsA), η οποία σχηματίσθηκε κυρίως από σοσιαλιστές, Πράσινους και φεμινίστριες…

Στην Ελλάδα, επειδή είμαστε ανώτερος λαός, βρισκόμαστε στο αντίθετο άκρο, επειδή είμαστε κατά του πολέμου, επειδή είμαστε ανθρωπιστές κι επειδή έχουμε καλούς γείτονες και φίλους τριγύρω μας ο στρατός οδεύει προς κατάργηση, ενώ οι υποστηρικτικές δομές του (π.χ. Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία) καταργούνται.
Σαν λαός είμαστε υπεράνω!
Βέβαια, αν χρειαστούμε ξαφνικά τον στρατό τότε… οι πολιτικοί μας θα φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο για την Ελβετία, που θα νιώθουν ασφαλείς….
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.