Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το αλλο πρόσωπο του φασισμού: Ξεπλεναν “δικούς” τους εγκληματίες, για να τους διορίσουν!

20130921-192011.jpg



Το άλλο, στυγνό πρόσωπο του φασισμού έρχεται στο φως και οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν μεγάλη ευκαιρία για εκκαθάριση των “μαχαιροβλαλτών” χωρίς μαχαίρι που ασελγούν πάνω στην κοινωνία με την ναζιστική θεωρία των “δικών”μας.
Εννοείται ότι σε αυτά πρωταγωνιστεί η συμμορία του “συνωστισμού”, των νοσταλγών του ναζιστή Κεμάλ που έσπευσε να στηρίξει τα συμφέροντα
της “μαμας Γερμανίας” προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρης υποδούλωση της χώρας στο Βερολίνο. Ίδιοι, διαχρονικά θηριώδεις σχεδιασμοί. Για να ισχύσουν όλα αυτά βεβαίως θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να αποφύγει την εκτροπή, τον εμφύλιο και να απαιτήσει ΘΕΣΜΙΚΑ την παραδειγματική τιμωρία των οικονομικών δολοφόνων, σε περίπτωση βέβαια που οι θεσμοί τολμήσουν για πρώτη φορά να αγγίξουν πολιτικό κόμμα. Αναμένουμε λοιπόν.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.