Σελίδες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!



ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!


Δείτε κατάντια Ευρωπαϊκής χώρας. Πριν από μερικά χρόνια διοργανώσαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και όλα ήταν στην... τρίχα. Εάν τότε συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Αθήνα θα γινόμασταν ρεντίκολο σε όλο τον κόσμο ενώ θα παραιτείτο και ο υπουργός μεταφορών.
Σήμερα, στην Ελλάδα της φτώχιας και των μνημονίων, στην Αθήνα της κατάντιας και των λαθρομεταναστών, τέτοια φαινόμενα θεωρούνται φυσιολογικά. Το λάστιχο του συγκεκριμένου λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών που εκινείτο επί της Λ. Μεσογείων,έσκασε την ώρα που εκινείτο. Ο θόρυβoς ήταν τόσο εκκωφανιτκός που οι επιβάτες του λεωφορείου βγήκαν σχεδόν τρέχοντας από το όχημα, νομίζοντας ότι πήρε φωτιά, μια και καπνός συνόδευε το σκάσιμο του ελαστικού. 
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το λάστιχο έγινε κομμάτια. Προφανώς, είχε υποστεί αναγόμωση. Δεν υπάρχει τσακιστό ευρώ για να αλλάξουν λάστιχα και κυκλοφορούν με τις ίδιες ρόδες, με ό,τι προβλήματα ή κινδύνους συνεπάγεται αυτό. 
Ελληνική τραγωδία! 
Κατά τα άλλα, έρχεται η ανάπτυξη. Ξεφτίλες της πολιτικής συμφοράς!

indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.