Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ! ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ.


Εύγε σε αυτούς που αντιστέκονται στον φασισμό της χρυσοπληρωμένης υποκουλτούρας τύπου “Μέγαρο Μουσικής”.
Ακομα και η Αίγυπτος, η Συρία, το Ιράκ, η Λιβύη, το Αφγανιστάν υπερασπίζονται με το αίμα τους την Ελληνική κληρονομιά που θέλουν να ισοπεδώσουν οι σκοταδιστές μουλάδες. Μόνο στην Ελλάδα παραδωσαμε την κληρονομιά μας αμαχητί εξαφανίζοντας αγάλματα, αρχιτεκτονική, σε λίγο θα κατεβάσουμε και τις αγιογραφίες, κάνοντας την Αθήνα να μοιάζει με την Βαρσοβία του Γιαρουζέλκσι.



Την ίδια στιγμή, δήμαρχοι – καραγκιόζηδες προωθούν την επαναλειτουργία των μνημείων του σκοταδισμού και του μίσους, ακόμα και με ιστορικές πλαστογραφίες για να υμνήσουν τον ιδρυτή του ναζισμού Κεμάλ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ.
Όταν στην καθημερινότητα σου βλέπεις κουτιά από τσιμέντο και “έργα τέχνης” προϊόν μίζας και παράνοιας που δεν συμβολίζουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, τότε γίνεσαι ένα πειθήνιο πιόνι των εξουσιαστών.
Ας επιλέξουμε επιτέλους εάν θέλουμε ως πρότυπο τον εργολάβο, τον καρπουζοεπιβήτορα ή τον ΄΄Ηρωα, τον Άγιο και τον Φιλόσοφο. Η επιλογή μας θα καθορίσει και το μέλλον μας.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. και για οσους βραχυκυκλωνουν...το παραπανω κειμενο ειναι γνησια επαναστατικο και οχι οι φασιστικες κασετες των κομουνιστων της κηφισιας και των τσογλανιων τους αναρχικων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.