Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η γυναίκα του Μανώλη Κανταρη στον Γιώργο Τράγκα..Ούτε ένα από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου δεν μου έστειλε ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα.


 

Ευαισθησίες στα κόμματα υπάρχουν...αλλά εκεί που τους συμφέρει...και μόνο όταν έχει ψηφαλάκια.
Όπως αποκάλυψε η χήρα του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη κανείς από τα κόμματα δεν ενδιαφέρθηκε να συμπαρασταθεί ούτε στην ίδια αλλά ούτε και τα 2 παιδάκια της.

Έτσι λοιπόν απλά και δημοκρατικά και εφόσον πρώτα χρησιμοποίησαν την δολοφονία κάποιοι για πολιτικούς σκοπούς και κάποιοι άλλοι επαγγελματίες κωλοτούμπες των ΜΜΕ για τηλεθέαση... άφησαν το θέμα όμορφα και ωραία να ξεχαστεί.
Δυστυχώς ο Μανώλης δεν θα γίνει γκράφιτι,ούτε μπλουζάκια...ενώ στην ουσία είναι ένα ακόμα πολιτικό έγκλημα...Γιατί και εδώ υπάρχουν πολιτικές ευθύνες...Περιπτώσεις όπως η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η απαξίωση της ασφάλειας των πολιτών,δείχνουν και τον ηθικό αυτουργό της αποτρόπαιας δολοφονίας..
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.