Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Χίλιοι τσετσένοι ισλαμοφασίστες στη Συρία

Image



Στο Χαλέπι της Συρίας οργανώθηκε ένα τμήμα εξτρεμιστών ισλαμιστών μισθοφόρων από την Τσετσενία, αλλά και από άλλες περιοχές του Καυκάσου.
Το τμήμα αυτών των δολοφόνων έχει πολύ καλές σχέσεις με την Αλ Κάιντα και αποτελείται από χίλιους (1000) εμπειροπόλεμους φανατικούς ισλαμιστές.
Έχουν οργανωθεί σε στρατόπεδο, όπου εκπαιδεύονται και στη συνέχεια ξεχύνονται για να πολεμήσουν με τμήματα του τακτικού συιρακού στρατού, ομάδες ενόπλων σύριων πολιτοφυλάκων αλλά κυρίως για να σκοτώσουν άμαχους Σύριους, κατά προτίμηση χριστιανούς.
Η πληροφορία αυτή διέρρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ, αλλά φαίνεται πως δεν συγκινεί τον βραβευμένο ειρηνιστή που μένει στον Λευκό Οίκο.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.