Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η Τουρκία προκάλεσε εσκεμμένα αυτό το επεισόδιο. Σε Συριακό έδαφος έπεσε το ελικόπτερο μετά την κατάρριψη του


Εδώ και σε Συριακό έδαφος έπεσε το ελικόπτερο μετά την κατάρριψη του απο Τουρκικά F-16 …(Video & φώτο)


 Η Τουρκία έδωσε το στίγμα του RADAR σε μια προσπάθεια να αποδείξει οτι  το Συριακό ΜΙ-17 πετούσε εντός του Τουρκικού Εναερίου χώρου ! Τουρκικά μαχητικά F-16 κατέρριψαν  ένα συριακό στρατιωτικό ελικόπτερο  τύπου MI-17 μετά την είσοδό στο Τουρκικό εναέριο χώρο και αγνόησε τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις να απομακρυνθεί …όπως ανέφεραν  Τουρκικές πηγές !



Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές ανέφεραν ότι το Ελικόπτερο υπακούοντας στις εντολές των Μαχητικών καταρρίφθηκε ενώ ήδη είχε πάρει στροφή και πετούσε προς το Συριακό Έδαφος !
Το ελικόπτερο απομακρύνθηκε περίπου  δύο χιλιόμετρα από απο τα Σύνορα !
 Η Τουρκία έδωσε το στίγμα του RADAR σε μια προσπάθεια να αποδείξει οτι  το Συριακό ΜΙ-17 πετούσε εντός του Τουρκικού Εναερίου χώρου !

σύνορα , αλλά συνετρίβη στο εσωτερικό της Συρίας όταν χτυπήθηκε  από βλήματα που εξαπέλυσε το Τούρκικο μαχητικό δήλωσε  ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Μπουλέντ Αρίντς σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα !
 Ο Αρίντς δήλωσε  ότι δεν έχει καμία πληροφορία για την τύχη των πιλότων της Συρίας, 
Aν παρακολουθήσουμε όμως  την πτώση του Ελικοπτέρου που είναι κάθετη  θα ήταν αδύνατο να χτυπηθεί το Ελικόπτερο και να πετάξει περίπου δύο χιλιόμετρα στο Συριακό έδαφος.
Η Τουρκία προκαλεί και προκάλεσε εσκεμμένα αυτό το επεισόδιο που δεν θα είναι το μοναδικό ! Ο Στόχος και ο  σκοπός είναι προφανής !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.