Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...


σχόλιο Γ.Θ : Το απόλυτο εργαλείο του διαβόλου, όπως έλεγε ο Πατέρας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, αποκαλύπτει το φονικό πρόσωπό του.
Το μίσος τους για τον Θεό και την Ρωμιοσύνη τούς κάνει να μοιάζουν με δεξαμενές δηλητήριου.

Πραγματικά από το πολύ μίσος τους, θα έλεγε κανείς ότι ζουν από τώρα την κόλαση...
Δείτε το βίντεο να καταλάβετε...
Από Άγγελος


yiorgosthalassis.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Να του πείτε αυτού του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ που δεν γνώρισε πότε πατρίδα, ούτε καν το τι σημαίνει ΓΗ, να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα τώρα!

    Δεύτερον μην ξεχνάει πως οι εβραίοι επί τουρκοκρατίας μας πούλαγαν τους Ελληνες για σκλάβους πρώτιστος στην δύση, άλλα και στην ανατολή.

    Τρίτον να πάψει να μιλάει για αντισημιτισμό, για τι θα τον καταγγείλω για ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Ως εκ τούτου είμαι ΕΛΛΗΝ και δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός- εβραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ΠΑΨΕΙ να παραπληροφορεί τον κόσμο, διότι οι Εβραίοι είναι ΟΛΟΙ παγανιστές και Σατανάδες! Μπαίνοντας στις Εκκλησίες παίζουν ΘΕΑΤΡΟ. Αυτοί ΔΕΝ πιστεύουν στον ίδιο Τον Θεό. Πιστεύουν ΜΟΝΟ στον Σατανά!

    Και να παραδεχτεί ότι οι Εβραίοι έφεραν τους Τούρκους μέχρι τον Κεμάλ, τους Ναζί και τους Μπολσεβίκους για να μας σφάξουν εμάς τους Έλληνες!

    Δηλώνω Έλλην κι αδυνατώ ν' αποδεχτώ τον Εβραϊσμό τους που είναι το τελείως αντίθετο αυτών που έχουμε δημιουργήσει για να φέρουμε ΕΙΡΗΝΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Επίσης δηλώνω ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ κι ΕΤΣΙ θα μείνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο Κος ΖΗΚΟΣ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΕΝΕΝΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ.... ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
      http://grevnews.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1419.html

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.