Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Eγκληματική επίθεση του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας» -διάβαζε Νατοϊκοί μισθοφόροι της Αλ Κάιντα- στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ πόλη του κόσμου που μιλούν την Αραμαϊκή και η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Ελληνορθόδοξοι! Η Ε.Ε., η αποικία Ελλάδα τι κάνουν; Προετοιμάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση!



Το βίντεο είναι από την επίθεση που έγινε 4 Σεπτέμβρη 2013 και δείχνει την επίθεση του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας» (FSA) με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα (al-Qaeda/Jabhat al-Nusra).
Οι κάτοικοι της μοναδικής μικρής πόλης που μιλούν την Αραμαϊκή γλώσσα είναι στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί.
Φυσικά οι «πολιτισμένοι» της δύσης… προετοιμάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση και κατόπιν, αφού «εκδημοκρατίσουν» τη Συρία θ’ ασχοληθούν με το έργο των μισθοφόρων τους!
sibilla-gr-sibilla.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.