Σελίδες

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Miss Violence>Μάθανε ότι πηδιόμαστε μας δίνουν και βραβεία. Αιρετικές σκέψεις για τις ταινίες των Λάνθιμου-Αβρανά



Μάθανε ότι πηδιόμαστε μας δίνουν και βραβεία.
Με δύο ταινίες του «νέου» ελληνικού κινηματογράφου βγαλμένες από τοεγχώριο Κωσταλέξι-(τα ίδια βέβαια συμβαίνουν παντού, βλέπε τη γνωστή υπόθεση στις ΗΠΑ, μόνο που η Ψωροκώσταινα πουλάει τα τελευταία χρόνια)-η Ελλάδα της κρίσης εξάγει παιδοφιλία, αιμομιξία και γενικότερα ενδοοικογενειακό XXXrated sex.

Προηγήθηκε ο Κυνόδοντας του Λάνθιμου για να ακολουθήσει η βραβευμένη πλέον ταινία τουΑβρανά Miss Violence, την οποία αποθεώνουν ήδη οι κριτικοί και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις.Κάπως έτσι αποθεώναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους ντοπαρισμένους ολυμπιονίες από την εγχώρια μαφία του ντόπινγκ. Δώσε βραβείο στον χαχόλο λαό και στα ΜΜΕ και πάρτους την ψυχή-νταβαντούρι να γίνεται.
Φυσικά αυτή η άποψη σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το ταλέντο των συντελεστών των συγκεκριμένων ταινιών, μόνο που το να συνδυάζεις την κρίση με των ανωμαλία του ανθρώπινου εγκεφάλου και να την «ξεπλένεις» με το άλλοθι της τέχνης, τουλάχιστο σ΄αυτή τη συγκυρία είναι κάπως.
Όσο για τα βραβεία που απέσπασε η ταινία του Αβρανά, σημειώστε απλά στην άκρη του μυαλού σας ότι οι παιδόφιλοι παγκοσμίως έχουν τεράστια δύναμη-στην Ολλανδία και κόμμα-και οικονομική, ενώ πολλά από τα μέλη τους επαγγελματικά ανήκουν σε κάστες που εμπλέκονται στο παγκόσμιο παιγνίδι εξουσίας: Aνώτεροι δικαστικοί, πολιτικοί, δικηγόροι, αλλά και πανίσχυροι άνθρωποι της παγκόσμιας τέχνης. Όλοι αυτοί με χαρά υποδέχονται ταινίες σαν του Αβρανά που νομιμοποιούν την κτηνωδία τους-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του...
kourdistoportocali.com

1 σχόλιο:

  1. Ο σκηνοθέτης μάλλον είναι σίγουρο ότι δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του, καθώς είναι αμφίβολο αν είχε μυαλό. Είχε πάντως κόμμωση που δείχνει πόσο θέλει να φαίνεται "αιρετικός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.