Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

9 ΑΠΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...AΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..28η Οκτωβρίου..


αυτή η όλο καμάρι  φωτογραφία δεν είναι τυχαία....μας δείχνουν την νέα Ελλάδα….και χαίρονται. Τώρα ποιος τους πιάνει..


Εδώ, τι έχουμε;; Τίποτα το σπουδαίο όπως θα έλεγε και ο Στουρνάρας. Ένας  άκαπνος μνημονιακός καραβανάς περνά δίπλα από τα σκουπίδια….

Πασαρέλα.......και βλαχομπαρόκ...

Πάμε για καφέ..

 Διαλυμένοι ζυγοί, κατεβασμένα χέρια….φοβερή photo.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Περιστέρι, μαθητές εκδήλωσαν την αντίδρασή τους στα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας, φορώντας αντιναζιστικά περιβραχιόνια. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα www.inews
Τι να γράψεις εδώ;;

Κάγκελα παντού…. και μπάτσοι. Φόβος;;; Γιατί φόβος;;

Γιαγιά;; Τι χειρονομίες είναι αυτές;;

TOY ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ....
chaos-crisis.blogspot.gr

7 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις των φωτογραφιών σου! Μία ερώτηση έχω μόνο. Σε αυτή με την σβάστικα για έχεις γράψει σχόλιο "Τι να γράψεις εδώ;; "? Ίσα ίσα ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή ημέρα. Θα το εκτιμούσα εάν μου απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://2.bp.blogspot.com/-w3Bk5YqzaGE/TjG_mhj_9-I/AAAAAAAABwo/ljklx6ySNhw/s1600/1.jpg

      Διαγραφή
    2. Το θεωρώ τραγικό φίλε μου... Δεν είμαι υπέρ των ναζί και των εθνικοσοσιαλιστών αλλά θα προτιμούσα ελληνικές σημαίες σε εκείνο το σημείο. Έχουμε φτάσει πλέον λόγο της ΧΑ να βλέπουμε πιό πολύ αντιναζιστικά σύμβολα παρά την Ελληνική σημαία. Και την ελληνική σημαία μερικοί την ταυτίζουν με την ΧΑ. Η γιορτή δεν είναι αντιναζιστική ούτε αντιφασιστική. Η γιορτή είναι εθνική επειδή αντισταθήκαμε σαν έθνος στους φασίστες εχθρούς μας. Αν θέλανε να κάνουν αντιναζιστική-αντιφασιστική πορεία, τόσες κάνουν οι αριστεροί, ας πηγαιναν εκεί.

      Διαγραφή
    3. Έτσι όπως το θέτεις το δέχομαι. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλύτερη η Ελληνική Σημαία εκεί! Ωστόσο για μένα και αυτό το σύμβολο δεκτό είναι. Βέβαια προτρέπει σε αριστερούς όπως έχουμε συνηθίσει... Σε εκείνο που έχεις απόλυτο δίκιο είναι ότι με την κατάσταση που επικρατεί με την Χ.Α αυτή την περίοδο, βασικά από τότε που μπήκε στη βουλή, είναι ότι δεν τολμάμε να σηκώσουμε μια Σημαία στο σπίτι μας και αμέσως ανεγκέφαλοι σε χαρακτηρίζουν Χ.Α και λοιπά! Επίσης όπως προείπες οι αριστεροί που δεν συμφωνούν με την παρέλαση μπορούν να πάνε στις δικές τους! Δεν είναι ανάγκη να αμαυρώνουν τέτοιες μέρες (Βλέπε συριζα)!

      Διαγραφή
  2. http://2.bp.blogspot.com/-w3Bk5YqzaGE/TjG_mhj_9-I/AAAAAAAABwo/ljklx6ySNhw/s1600/1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΝ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσα χρονια ταιζαμε το φιδι του κομουνισμου στα σωθικα της ελλαδας...τα ιδια τα παιδια -την παιδεια .το φιδι εφαγε καλα και εκανε αυγα.αυτα τα αυγα εγιναν τα νεα φιδια και επειδη η μοδα του "εναλλακτικου" αλλαξε ,αλλαξε και το ονομα τους και πλεον βαρανε τατουαζ τους ορους διεθνισμο,ανεχεια,αντιφα,αντιρα ...και ακομα τα ταιζουμε τα φιδακια και ακομα θα εκπαιδευουν γρηγοροπουλους ,αναρχικους,νασιουτζικ και ολους τους "χαι" επαναστατες -καταστροφεις χωρις αιτια και αρχιδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.