Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καταρρέουν ...!


 

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πια την καινούργια ασθένεια που εξαπλώνεται και πνίγει σαν τοξικό νέφος την ελληνική κοινωνία. Μολύνει όλο το πολιτικό και κοινωνικό ιστό της Χώρας και απειλεί να γκρεμίσει την «πολιτική και κοινωνική σταθερότητα» .

Όλοι τρέμουν την ρετσινιά του Χρυσαυγίτη και φοβούνται να μιλήσουν και να πουν τα αυτονόητα. Το ότι η χώρα μας δεν χωρά άλλους λαθρομετανάστες γιατί απλά δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους Έλληνες δεν είναι ανάγκη να ασπαστείς την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για να το φωνάξεις. Το ότι οι Έλληνες υφιστάμεθα έναν πολιτισμένου τύπου διωγμό μέσω των δυσβάστακτων φόρων ενώ οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν περίθαλψη και παιδεία χωρίς να φορολογούνται, δεν σημαίνει ότι είσαι χρυσαυγίτης αν το επισημάνεις.
Το ότι εκτός από τους αλλοδαπούς που ήρθαν για εργασία στη χώρα μας , μαζί μ’ αυτούς ήρθαν και πάρα πολλοί εγκληματίες λόγω παντελούς έλλειψης ελέγχου των συνόρων ,αυτό δεν χρειάζεται να είσαι Χρυσαυγίτης για να το διαπιστώσεις. Η λαθρομετανάστευση είναι κινούμενη βόμβα μέσα στα σπλάχνα της Ελλάδας και αυτό ισχυρίζονται ξένοι και Έλληνες αναλυτές Οι προσπάθειες του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς αλλά και οι θέσης της Αριστεράς υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της νομιμοποίησης όλων των αλλοδαπών αποτελούν ακραίες θέσεις που σπρώχνουν την κοινωνία ως πράξη άμυνας στους κόλπους της Χρυσής Αυγής. Καλά θα κάνει συλλήβδην όλη η Αριστερά να το αντιληφθεί αυτό, διότι οι Έλληνες δεν ξύπνησαν ξαφνικά και έγιναν ρατσιστές και ναζιστές. Εκτός από την φτώχεια και την απόγνωση στην οποία τους έχουν καταδικάσει , είναι αναγκασμένοι να ζουν με τον φόβο των ληστειών , των βιασμών και των φόνων λόγω του εισαγόμενου εγκλήματος.
Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή».
Το ότι το DNA της είναι ναζιστικό, είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές. Πουλάει όμως το προφίλ του πατριώτη προσπαθώντας να θολώσει το τοπίο της ταυτότητάς της. Χρησιμοποιεί ο αρχηγός της το επιχείρημα, ότι «αυτά τα χέρια μπορεί να χαιρετάνε καμιά φορά έτσι (ναζιστικά) αλλά είναι χέρια καθαρά, δεν έχουν κλέψει…»Δεν είναι δυνατόν όμως να φοράς την προβιά του πατριώτη και να είσαι παράλληλα θαυμαστής, υποστηρικτής και δάσκαλος των ιδεών του Χίτλερ ο οποίος υπήρξε εχθρός της πατρίδας μας, σφαγέας και εκτελεστής των Ελλήνων. Είναι σαν να λες ότι είμαι πατριώτης, εθνικιστής αλλά θαυμάζω τον Κεμάλ παρά τις σφαγές που διέπραξε εναντίον του λαού μας. Ούτε να έχεις στο μπράτσο την σβάστικα και κατόπιν να επιχειρείς να αποδείξεις ότι αυτό δεν είναι σβάστικα αλλά αρχαιοελληνικό σύμβολο. Στα νεότερα χρόνια όμως αυτό το σύμβολο συνδέθηκε με τον ναζισμό και παραπέμπει κάθε συνείδηση ακριβώς εκεί. Παριστάνουν τους χριστιανούς ορθόδοξους αλλά από την άλλη πηγαίνουν στο βουνό να γιορτάσουν το χειμερινό ηλιοστάσιο, (παγανιστικό δρώμενο) ή κάποια μέλη της φορούν μπλουζάκια με ανάποδους σταυρούς.
Αυτά που γράφω προφανώς τα έχουν δει και τα έχουν σκεφτεί πολλοί, και παρόλο που ο κόσμος βλέπει ολοκάθαρα τον χαρακτήρα αυτής της ναζιστικής οργάνωσης, τους ψήφισε, και τώρα θα τους δώσει ,κατά πως λένε οι δημοσκοπήσεις πάνω από 20 %. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι τόσο αγανακτισμένος που θεωρεί ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πολεμήσει το σάπιο πολιτικό σύστημα και να ακουστεί η φωνή του; Διότι λέμε ότι έχουμε δημοκρατία επειδή μπορεί ο καθένας να μιλά , αλλά δυστυχώς δεν μπορεί ο καθένας να ακουστεί.
Όταν κατεβαίνει ο κόσμος στις διαδηλώσεις και του ρίχνουν χημικά, τον κτυπούν ή βάζουν τους κουκουλοφόρους να διαλύσουν τα πάντα, τότε ο μόνος τρόπος να αντιδράσει είναι να βάλει μέσα στη βουλή τους φασίστες για «να κάνουν καλά»τους άλλους φασίστες. Ο φασισμός λοιπόν γεννά φασισμό. Η Χρυσή αυγή του 3 με 4 , άντε 7 % δεν ελέγχεται πια. Το παρακράτος απειλεί να γίνει κράτος με απρόβλεπτες συνέπειες. Έπρεπε κάτι να κάνουν για να την σταματήσουν. Ειδικά όταν απείλησε να σύρει την χώρα σε εκλογές.
ΕΚΛΟΓΕΣ;;; Α πα πα πα. Χρειάζεται πάση θυσία η «πολιτική σταθερότητα» γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το σχέδιο του ξεπουλήματος της Ελλάδας και της εξόντωσης του ελληνικού λαού. Μέσα σε όλα τα άσχημα που ζούμε, το καλό είναι ότι παρακολουθούμε να ξεσκεπάζονται οι διεφθαρμένοι και να πέφτουν οι μάσκες των «τίμιων» πολιτικών που κόπτονται για το καλό της πατρίδας.
Με όλα αυτά που ακούσαμε τις τελευταίες μέρες μετά τον φόνο του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα έχουν γεννηθεί στον καθένα εύλογα ερωτήματα όπως:
Πως γίνεται να υπάρχουν στην κατοχή της αστυνομίας στοιχεία για 5 δολοφονίες, επιθέσεις, μαχαιρώματα και πάμπολλα κακουργήματα χρυσαυγιτών και να τους αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα; Γιατί δεν τους έπιαναν τόσο καιρό; Τα ίδια ερωτήματα έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη για την 17 Νοέμβρη και τους «αναρχοαριστερούς» κουκουλοφόρους. Η απάντηση είναι τόσο απλή και ξεκάθαρη που τρομάζει: Τους ήξεραν, τους γνώριζαν, τους έκαναν πλάτες, γιατί κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα ένα παιδί παρά ο γονιός που το έθρεψε και το μεγάλωσε. Το παρακράτος έπρεπε να υπάρχει, για να δημιουργεί καταστάσεις χάους όποτε αυτό ήταν αναγκαίο, να βγάζει από την μέση τους εχθρούς, να τρομοκρατεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη, να διαλύει μεγαλειώδεις ειρηνικές διαμαρτυρίες. Αυτοί είναι «οι μπαχαλάκηδες» λοιπόν όπως τους έχει αποκαλέσει πρώην στρατηγός της αστυνομίας που άλλοτε φορούν την προβιά του δεξιού και άλλοτε του αριστερού…με κοινό χαρακτηριστικό την βίαιη και φασιστική συμπεριφορά. Ό,τι δεν μπορεί να πράξει το κατ’ επίφαση δημοκρατικό μας πολίτευμα το αφήνει σ’αυτούς. Μας χαμογελούσε δημοκρατικά και από πίσω μας μαχαίρωνε φασιστικά. Φασισμός λοιπόν σε όλο του το μεγαλείο, και εμείς τα πρόβατα θεωρούσαμε ότι απολαμβάναμε τα αγαθά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ,ψηφίζαμε και νομίζαμε ότι είχαμε λόγο στη ζωή και το μέλλον μας.
Για πρώτη φορά εθεάθησαν απροκάλυπτα τα εγκλήματα του παρακράτους που έχει τη δύναμη να κινεί νήματα, να δημιουργεί αιτίες για συγκρούσεις και συνθήκες χάους και να ελέγχει τις αντιδράσεις τις κοινωνίας ,δρώντας εκτός νόμου. Ταυτόχρονα όμως βλέπουμε και βιώνουμε τα εγκλήματα του κράτους που ενώ θα έπρεπε να είναι προστάτης του πολίτη έχει γίνει νταβατζής, αδιαφορεί για την δυστυχία και την απόγνωση των πολιτών, τους διώκει με δυσβάστακτους φόρους και παραχωρεί την εθνική μας κυριαρχία στα ξένα συμφέροντα…δρώντας υποτίθεται εντός του νόμου, καταπατώντας όμως το Σύνταγμα και θεσπίζοντας νέους νόμους που καλύπτουν κάθε παράνομη πρακτική του.
Πρώτη φορά στην ιστορία παρακολουθούμε κράτος και παρακράτος να προσπαθεί να φάει το ένα το άλλο. Δεν ξέρω αν έχετε δει φίδια που αυτοκτονούν καταπίνοντας την ουρά τους. Αυτή ακριβώς την σκηνή μου θυμίζει η σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Καταρρέουν και το ξέρουν. Η κάθε τους κίνηση είναι πέρα για πέρα σπασμωδική. Έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα και φοβούνται την οργή του λαού η οποία δεν μπορεί να προβλέψει κανείς με ποιο τρόπο και ποια αφορμή θα ξεσπάσει.
Η απειλή της Χρυσής Αυγής για παραίτηση και εκλογές, που εξαπολύθηκε ως πράξη άμυνας εναντίον της, φανέρωσε αυτό που όλα τα νόμιμα κόμματα υποτίθεται ότι ζητάνε, αλλά κατά βάθος απεύχονται. Φωνάζουν δήθεν για προδοσία, καταστροφή, ξεπούλημα αλλά κανένας μέχρι τώρα, ούτε και φυσικά η Χ.Α δεν είχε τα κότσια να παραιτηθεί για να ρίξει τους δήμιους της πατρίδας. Το επιχείρημα της Αριστεράς ότι δεν θέλουμε να προκαλέσουμε εμείς εκλογές , αλλά ο λαός , είναι τελείως αβάσιμο μιας και όλοι ξέρουν ότι όποτε προσπάθησε ο κόσμος να αυτοοργανωθεί το παρακράτος λειτούργησε αστραπιαία και κατέλυσε τις διαδηλώσεις με βία, οι δε επαγγελματίες συνδικαλιστές της Αριστεράς είναι για γέλια διότι είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για πλήρως ελεγχόμενα ,διορισμένα τσιράκια του συστήματος που θέλει να παρεμβαίνει και να πνίγει κάθε νόμιμη και δημοκρατική αντίδραση του λαού. Από την άλλη η Χρυσή Αυγή που παριστάνει την αντισυστημική ποτέ δεν ενώθηκε με τον λαό για την ανατροπή, περιορίστηκε σε γαυγίσματα μέσα στη Βουλή, τσαμπουκάδες σε λαϊκές αγορές και σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων πατριωτών , αφού θεωρούν ότι ο χώρος του πατριωτισμού της ανήκει και δεν χωράει κανέναν άλλον.
Ποιος όμως καρπώνεται οφέλη από την κατάντια της πατρίδας μας σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο; Αν αναλογιστούμε τον ρόλο των κομμάτων και η παρουσία της Χ.Α στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας θα διαπιστώσει τα ακόλουθα:
1)Αναδύθηκε από το παρελθόν κλίμα μίσους και άσκοπης αντιπαλότηταςμεταξύ δεξιών και αριστερών την ώρα που η πατρίδα κινδυνεύει να χαθεί και το έθνος μας να αφανιστεί από τον χάρτη.
2)Στους κόλπους της, η Χ.Α συγκέντρωσε και αγνούς πατριώτες ψηφοφόρους που δεν έχουν καμιά σχέση με τον φασισμό, τον ναζισμό και τον ρατσισμό.
3)Σταδιακά, κατευθύνουν την συνείδηση των ανθρώπων προς την σύγχυση και την ταύτιση του πατριωτισμού με τον ναζισμό. Ακόμα και τη ελληνική σημαία ποινικοποίησαν, η οποία τείνει να ταυτιστεί με λάβαρο των χρυσαυγιτών και όποιος την κρατά ανήκει εν δυνάμει στην «εγκληματική οργάνωση».
4) Με πρόσχημα τον ρατσισμό και τα εγκλήματα της ΧΑ θα ψηφιστεί αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ είναι θέμα χρόνου να ποινικοποιήσουν κάθε μορφή αντίδρασης και ανυπακοής .
5) Οι φασιστική δικομματική κυβέρνηση των προδοτών του έθνους, καλλιεργεί μέσω των ΜΜΕ την πεποίθηση στον κόσμο ότι οι «ακραίες ιδεολογίες» αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία, άρα ο μεσαίος, δηλαδή ο κυβερνών χώρος αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα και τη δημοκρατία!!!
6) Αν δεν υπήρχε Χ.Α , ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ, και ΑΝΕΛ που υπερασπίζονται τάχα το δίκιο του λαού, ενώ δεν έχουν τα κότσια να ταρακουνήσουν ούτε φυλλαράκι από την λεγόμενη «πολιτική σταθερότητα» που υποτίθεται ότι παρέχει η κυβέρνηση, ένα ποτάμι από Έλληνες θα έβγαινε στους δρόμους και θα έπαιρνε την πατρίδα του πίσω εν μία νυκτί.
Αυτοί λοιπόν που βρίσκονται πάντα πίσω από τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας και προκάλεσαν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, για να δείξουν στην ανθρωπότητα ότι ο κακός εθνικισμός φταίει για όλα, αυτοί οι ίδιοι επαναφέρουν πάλι στο προσκήνιο το ίδιο επιχείρημα γιατί απώτερος σκοπός τους είναι ο αφανισμός των εθνών και η εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραγμάτων, της οποίας οι διεστραμμένες αρχές είναι πιο φασιστικές από οποιαδήποτε Χρυσή Αυγή.
Που θέλω να καταλήξω; Δεν χρειαζόμαστε καμιά Χρυσή Αυγή για να δώσουμε ένα μάθημα στους ολετήρες της πατρίδας και κανένα κόμμα για να μαντρώσει το πνεύμα μας και να χαλιναγωγήσει τον δίκαιο αγώνα μας. Για ένα πράγμα πρέπει να χαιρόμαστε: Πεθαίνει το παλαιό, το σάπιο, το βρώμικο πολιτικό σύστημα που γέννησε προδότες, φασίστες και φιλοτομαριστές. Κάτι καινούριο αληθινό και αγνό ανατέλλει.
Η Εθνική Ενότητα των Ελλήνων είναι μονόδρομος.
Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά

4 σχόλια:

  1. Κυριοι του ιστολογιου διαβασατε τι γραφει ολοκληρο το κειμενο?
    Μην το αναρτατε χωρις να εχετε διαβασει, παρα μονο τον τιτλο και την πρωτη παραγραφο.

    Το κειμενο χτυπαει τη Χρυση Αυγη λεγοντας μπουρδες που παπαγαλιζουν τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σαν να θαυμαζεις τον κεμαλ λεει που τα λετε αυτα ρε μεχρι και μουσιο κανανε τον κεμαλ η κυβερνησεις μας οποτε μην λετε βαλακιες για την χ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σου είπε ότι το ιστολόγιο είναι υπέρ της ΧΑ;
    Σου φαίνεται ναζιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμφανιστηκε ο Καρατζαφερης και μεχρι να βαλει "νερο στο κρασι" του τον αποκαλουσατε "Καρατζαφυρερ". Το εφαλε γιατι θα ειχε την τυχη του Μιχαλολιακου και καθως φαινεται δεν αντεχει τη στενη. Τωρα εμφανιστηκε η Χρυση Αυγη και παλυ τα ιδια. Δωστε εσεις μια λυση. Κατηγορειτε ως εκληματικη οργανωση τη Χρυση Αυγη και τους αλλους τους αποκαλειτε νομιμα κομματα. Ποια ειναι η νομιμα τους που δεν αφησαν παγκαρι για παγκαρι να μη το αναποδογυρισουν. Βλεπετε πολυ Πρετεντερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.