Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ—ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ



ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΩΝ 14.000 Ευρω, ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ… «ΙΑΣΩ»…!!!
Άλλη μία κοροϊδία για αφελείς και ανυποψίαστους…
Μετα τη γέννα του γιού –πού απέκτησε από τη συντροφό του, ονόματι Περιστέρα— στηκαλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, αξίας 14.000 ευρω, ήρθε η ώρα να τον στείλει και σε παιδικό σταθμό.

Έτσι πάλι, επέλεξε να τον στείλει σε έναν από τους ακριβότερους-- ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.
********
Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Καθημερινής:
********
Το εν λόγω σχολείο τυγχάνει και από τα ακριβότερα της πρωτεύουσας, με ετήσια δίδακτρα που φτάνουν τις 6.600 ευρώ...!!!
********
Αν το επιλέξει, δηλαδή, και για τον δευτερότοκο γιο του, η νηπιακή εκπαίδευση των παιδιών του θα του στοιχίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα.
********
Για κάποιον που έχει χρήματα και μένει στο κέντρο είναι μια σωστή και καλή επιλογή.
********
Για κάποιον όμως που επαγγέλλεται μια δεδομένη πολιτική μπορεί να είναι και … περίεργο.
********
Ιδιαίτερα όταν δηλώνει ο ίδιος ότι είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα τότε πώς στέλνει το γιό του σε έναν ιδιωτικό και από τους πιο ακριβούς παιδικούς σταθμούς;
********
 Αν όπως λέει ο κ. Τσίπρας «τυχόν ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα είναι η ταφόπλακα των δημόσιων ΑΕΙ», γιατί άραγε να μη συμπεράνουμε ότι και ο ιδιωτικός σταθμός που έστειλε το παιδί του δεν λειτουργεί σαν ταφόπλακα για τα αντίστοιχα δημόσια;»
politikosafari.blogspot.gr
esxatianasxesi.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Με γεματη Τσεπη! και γεματο στομαχι.! κανω και εγω πολητικη θεωρια του (κω....ου)!!!! με λογια και αυτος θα χτειση ανωγια και κατωγια!!! οπως ολοι οι αλλοι.!!!οπως ελεγε και η γιαγια μου η σμυρνια.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ζωα ορθια, με τι οικονομικα κριτηρια θα δεχοντουσαν τον γιο του σε δημοσιο παιδικο σταθμο? παπαγαλακια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρεχάτε ζωάδια να τα βάλετε στο φβ, και μετά να τα πείτε με τη φραπεδάρα σας στο χέρι...και το βράδυ ξέρετε εσείς στο κλαμπάκι , V μπλουζάκι και μανίκι τατουάζ προσφορά των λεφτών του μπαμπάκα. α ρε ΔΑΠαρα. και απο δίπλα βυζαρού γκόμενα που την είχε πάρει το μισό λύκειο και το παίζει παρθενοψαγμένη. καλά σας λέει όρθια ζώα ο άλλος και καλά σας δίνει στα αυτιά ο Αδωνις.. μπα που να πεινάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.