Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πάρτε και την ισλαμίστρια μαθήτρια με τη μαντίλα τώρα...


Τα είπαμε και εχθές εδώ.. Τι σχέση έχει η Ελληνίδα Μάνα τού 1940 με αυτά τα ξέκωλα, σήμερα, που παριστάνουν τις δασκάλες των παιδιών μας;
Τουρκελλάδα είμαστε πασάδες μου..




Θα πει ο πολυπολιτισμικός αχταρμάς... Δεν μπορεί το κοριτσάκι να τιμήσει αυτούς που πολέμησαν τον φασισμό; ΌΧΙ θα πω εγώ. Οι ισλαμιστές στα Βαλκάνια έσφαζαν παρέα με τον Χίτλερ τους Ορθόδοξους. Ρωτήστε τους Σέρβους τι σφάγες έπαθαν από βόσνιους ισλαμιστές και κροάτες καθολικούς. Εμείς, τις πάθαμε από τους Τσάμηδες και τρέξαμε αμέσως να δώσουμε σημαίες σε αλβανάκια που οι παππούδες τους πολεμούσαν τους δικούς μας. Κάποτε οι κατακτητές παρέλαυναν στις χώρες τους με τις σημαίες του αντιπάλου ως λάφυρα. Σήμερα βλέπουμε τις σημαίες μας ως λάφυρα μέσα στην ίδια μας την χώρα. Παγκόσμια πρωτοτυπία για την τουρκελλάδα.


Κι άλλο ένα ξέκωλο... ( για την πασαρέλα είστε όλες, τόσα μοντέλα μας έστειλε σε αυτή την γωνιά ο Θεός;)
φωτό και τίτλος από esxatianasxesi.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. sta @@ mou pou den kani na grapso greeklish!!!! esis i patriotes!!! vlakes iste kai malakes!!!! na mathete apo politzmo.... sto dialo kolo xrisavgites!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα, με συγχωρείτε, τσιμπούκια κάνετε; Πάρε μας καμιά πίπα κοπέλα μου! Που όποιος υποστηρίζει τη χώρα του η είναι πατριώτης/εθνικιστής, είναι ντε και καλά Χρυσαυγίτης! Άιντε ρε ξέκωλο, έμαθες και να μιλάς, στοκάδι!

      Διαγραφή
    2. εσυ πρεπει να ξερεις απο τσιμπουκια παντως ε?κανεις καλα ρε χρυσαυγουλο?

      Διαγραφή
  2. kai tora zviste to sxolio!!!! xeretizmata apo mia ellinida (100% pontia) pou einai poli pio ellinida pou esis pote den tha isaste... giati pote sthn zoi sas den vgikate apo to klouvaki sas na dite kai alla krati... "iperifani" akoma den kserete na grafete... to kovete kai to kanete "perifani".... !!!!!! poli ellines kai patriotes iste!!!! mono an dis kai ligo ekso sto klouvi to ti exi kai ti mporis na singrinis... tote na aniksete ta stomata sas na milisete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anna το επίπεδο σου ειναι πολυ χαμηλό.μάλον ενοχλήθηκες απο το κείμενο και βρίζεις γιατί είσαι και η ίδια ξέκωλο.άντε πανε σε κανένα άλλο σάιτ να διαβάσεις αριστερές αρλούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ με τις δεξιες αρλουμπες εχεις δουλεια και μισθο για να ζησεις ε καραγκιοζακο?

      Διαγραφή
  4. Αγαπητή anna, ο έλληνας τον αιρό της ακμής του ήταν πάντα κοσμοπολίτης και φυσικά δεν κλείνονταν σε κλουβιά. Η διαφορά είναι ότι τότε μπορούσε και αφομοίωνε τα δεδομένα των άλλων λαών και τα έκανε δικά του, ενώ τώρα αφομειώνεται από όλλους τους υπόλοιπους. Όπως έχουν πει πολλοί και διακεκριμμένοι άνθρωποι της διανόησης, πηθικίζει δηλαδή.
    Ξέρω ότι σε πειράζει, αλλά η "λεπτομέρεια" του να γράφεις υπερασπιζόμενη μία πατρίδα που συνεπάγεται και ο πολιτισμός και τα γράμματά της με τα γράμματα μίας άλλης, πρέπει να συμφωνήσεις ότι αν δεν είναι οπτικά υποκριτικό, αν μη τι άλλο δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει τα γραφόμενά σου σοβαρά και ο λόγος είναι ότι κάνεις κήρυγμα για ελληνικότητα χωρίς να έχεις κάνει την απειροελάχιστη θυσία να γράψεις στην γλώσσα σου και αν κάνεις ορθογραφικά λάθη, να βάλεις έστω έναν αυτόματο ορθογράφο να στο διορθώσει εντός μερικών δευτερολέπτων. Όταν δεν είσαι διατεθιμένη να κάνεις τέτοιες γελοίες θυσίες για κάτι τόσο σοβαρό όπως η γλώσσα της πατρίδας σου, τι άλλες σημαντικές υποτίθεται ότι προτίθεσαι να πράξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anna Δωσε γκαζι μωρη αναπηρη....
    Παλι καποιος ασχολήθηκε μαζι σου αλλα την επομενη φορα μην το κανεις με αυτο τον τροπο, απλα σηκωσε λιγο πιο ψηλα τη φουστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα .... δεν ξέρω αν έχει παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Ολα αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με λίγη ευθιξία από τους υπεύθυνους καθηγητές της παρέλασης ή ακόμη καλύτερα με μια εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας που να καθορίζει το ύψος της φούστας. Αλλά οι κύριοι εκεί προφανώς δεν το θεωρούν σπουδαίο. Πάω στοίχημα, αν ήταν η γιορτή κατακαλόκαιρο, κάποιες θα κάναν παρέλαση τόπλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.