Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ: Ο Τσίπρας τίμησε τον Κ. Καραμανλή που τον “ξέχασε” η Συγγρού!


Σχόλιο ΛΦ: Της ανωμαλίας το κάγκελο.

Είπαμε, ζούμε ενδιαφέρουσες στιγμές πέρα από το δράμα. Ή μάλλον, το δράμα έχει εξαπλωθεί και στην πολιτική, προκαλώντας αλυσιδωτά δράματα στα κομματικά επιτελεία.

Μπορεί λοιπόν η Συγγρού να έκανε πως δεν θυμόταν την επέτειο ίδρυσης του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αφού οι αρχές της Ευρώπης των Εθνών έχουν καταργηθεί από την υπηρεσία του μνημονίου των τοκογλύφων, αλλά ο Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να τους κάνει το ανάλογο καψόνι.
Έτσι, λόγω της σημειολογίας της ημέρας, ζήτησε επιτακτικά και έδωσε την συνέντευξη τύπου στο Ευρωκοινοβούλιο που λέτε;
…μα στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”! Πάει δηλαδή το “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, αφού η φύση τελικα δεν αφήνει κανένα κενό ανεκπλήρωτο. Όταν την παράταξη του Καραμανλή την εκφράζει πλέον ο Λενινιστής Στουρνάρας και ο ΕΚΚΕς Χρύσανθος, ε λογικό είναι και ο Τσίπρας να πιανει τα αντίβαρα.
Το τι έγινε με τον Χουντή που προσπαθούσε “η συμβολική ενέργεια του αρχηγού να μην πάρει διαστάσεις”, δεν περιγράφεται!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.