Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑ «ΛΟΥΚΕΤΟ» Νέες παραγγελίες για πυρομαχικά δίνονται στα ΕΑΣ από το εξωτερικό!


Την ώρα που η τρόικα υποστηρίζει ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δεν είναι βιώσιμα εκείνα αποσπούν συνεχώς παραγγελίες από τη διεθνή αγορά που εκτός από κέρδη, της αποφέρουν προβολή και ουσιαστικά διαφήμιση!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η νέα διοίκηση της εταιρίας υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το δεύτερο εξαγωγικό συμβόλαιο για παραγωγή πυρομαχικών ύψους 8 εκατ. ευρώ για λογαριασμό του Μαρόκο.
Το πρώτο συμβόλαιο για πυρομαχικά μικρών διαμετρημάτων έχει ήδη συναφθεί πριν μερικές βδομάδες με εταιρία των ΗΠΑ.
Να σημειωθεί ότι το σημερινό συμβόλαιο προβλέπεται να επεκταθεί με νέες παραγγελίες ύψους 4 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι τα ΕΑΣ αναμένουν μέσα στον μήνα να υπογράψουν με τις ΗΠΑ ένα από τα πιο μεγάλα εξαγωγικά συμβόλαια της ιστορίας τους για πυρομαχικά μεσαίου διαμετρήματος. Τα δύο υπογεγραμμένα εξαγωγικά συμβόλαια είναι συνολικής αξίας 30 περίπου εκατ. ευρώ.
Βέβαια η «ναυαρχίδα» των παραγγελιών αναμένεται να είναι η σύμβαση με αμερικάνικη εταιρία που προγραμματίζεται να υπογραφεί εντός του μήνα.
Θα είναι αξίας 200 περίπου εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί η παράδοση των πυρομαχικών αυτών σε βάθος πενταετίας.
Η κύρια παραγωγή της συγκεκριμένης παραγγελίας θα υλοποιηθεί στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στον Υμηττό ενώ θα χρειαστεί να αναλάβουν μέρος του έργου και άλλα δύο εργοστάσια της εταιρίας.
Γ.Κοκ.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.