Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Έχεις δικαίωμα να διαλέξεις ότι χρώμα θέλεις αρκεί να είναι κόκκινο


σκυλια γατα

Γράφει ο Νικόλαος Μουτσόπουλος
Μέσα στο διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης ο ψηφοφόρος έχει μία και μοναδική επιλογή, το αυθεντικό κόκκινο σε όλο του τον ολοκληρωτισμό. Παρεκκλίσεις από αυτή την επιλογή δεν επιτρέπονται από το σύστημα. Ακόμα και όταν αυτές δεν θίγουν καθόλου την κεντρική πολιτική επιλογή της αριστεράς που είναι ο κρατισμός.
Αρκεί μόνο μια επί μέρους πολιτική παρέκκλιση π.χ. στο θέμα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, για να εξοβελιστεί αυτή η «παρέκκλιση» ως μίασμα από το πολιτικομιντιακό κατεστημένο.
Πόσο μάλλον για τους πολίτες που δεν συμφωνούν με τον κρατισμό που μας οδήγησε νομοτελειακά στην χρεοκοπία.
Που πιστεύουν στην ελευθερία επιλογών των πολιτών, την ελεύθερη ατομική δημιουργία, την ισονομία, την αξιοκρατία, τον απρόσκοπτο έλεγχο τηςδικαιοσύνης σε όλους χωρίς εξαιρέσεις που σημαίνει μια πραγματικά ευνομούμενη δημοκρατία.

Αυτοί δεν έχουν καμία άλλη πολιτική επιλογή και πρέπει να αρκεστούν σε ένα πολιτικό φάσμα που κυμαίνεται από τα δεξιά της αριστεράς που είναι η ΝΔ μέχρι την αυθεντική έκφραση του κομμουνιστικού παραδείσου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.