Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Νεύρα στα Σκόπια. “Πρόκληση από Σέρβους οπαδούς: Η Μακεδονία είναι ελληνική»





«Οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων (στα αλβανικά) και συνεχίζει:



«Δεν ήταν μόνο η προβοκάτσια των Σέρβων οπαδών. Κατόπιν στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας αναγράφονταν η χώρα ως FYROM και ο παρουσιαστής αποκάλεσε τη χώρα μας ως «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία»- [Ishrepublika jugosllave].


Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε διεξαχθεί στη  σερβική πόλη Γιαγκοντίνα (136 χλμ νότια του Βελιγραδίου) και ο αγώνας έληξε υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 5-1 και ανήκε στην τελευταία εβδομάδα του προκριματικού γύρου του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, σημειώνει το δημοσίευμα.


 Βαλκανικό Περισκόπιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.