Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εισέβαλαν σε παρέλαση οι αντιρατσιστές , παρέα με Αφρικανούς!-Γεμάτο το Σύνταγμα από Πακιστανούς και Ρομά που πουλούσαν Ελληνικές σημαίες!



Μπόνους ρατσιστική αφίσα του ΕΑΜ..
Το ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή, μπήκε με το έτσι θέλω στην παρέλαση στο Γαλάτσι και παρέλασαν αφρικανοί λαθρομετανάστες στην εθνική μας επέτειο.

Ο κόσμος μπορεί να αγανάκτησε..αλλά η αστυνομία τους άφησε και έκαναν παρέλαση..την ώρα που στην Πιερία συνέλαβε 3 μέλη της Χ.Α επειδή κατέθεσαν στεφάνια!




Η ξεφτίλα η ίδια…
Μπόνους η ρατσιστική αφίσα του κομμουνιστικού κόμματος από την περίοδο της κατοχής.. 

 Σχετικά με την "ρατσιστική" αφίσα του ΕΑΜ:
Στην εν λόγω αφίσα βλέπουμε έναν νέγρο στρατιώτη των Άγγλων να προσπαθεί να βιάσει μία κοπέλα.
Πηγή

Γεμάτο το Σύνταγμα από Πακιστανούς και Ρομά που πουλούσαν Ελληνικές σημαίες! (Βίντεο)

par3
Με τις Ελληνικές σημαίες στα χέρια, δεκάδες αλλοδαποί αλλά και Ρομά, φαίνεται πως βγήκαν κερδισμένοι από τις σημερινές παρελάσεις. Οι Ελληνικές σημαίες πωλούνταν στην τιμή του ενός ευρώ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, κυρίως τουρίστες, που αγόρασαν σημαιούλες για τα παιδιά τους.
par4
Οι παρελάσεις έχουν γίνει πλέον  ευχάριστες για εμπόρους και μικροπωλητές, ενώ οι γονείς που επιθυμούν απλά να καμαρώσουν τα παιδιά τους, δυσκολεύονται λόγω των αυστηρών μέτρων, να βρεθούν κοντά στο σημείο όπου γίνεται η παρέλαση.
par1
Στην Κρήτη μάλιστα ένας Πακιστανός ο οποίος πουλούσε ελληνικές σημαίες ανήμερα της εθνικής επετείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.
par2
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, πόσο νόμιμοι ήταν οι Πακιστανοί πωλητές που πωλούσαν με τόση άνεση τις σημαίες μπροστά στα μάτια εκατοντάδων αστυνομικών; Πάντως εμείς απόδειξη, δεν τους είδαμε να κόβουν!!!




makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.