Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι Μουσουλμάνοι θα κατακλύσουν τους δρόμους της Μόσχας


Μόσχα.


Η γιορτή Κουρμπάν Μπαϊράμι – Γιορτή της Θυσίας (ή Έιντ αλ Αντά), είναι φέτος από τις 15 ως τις 17 Οκτωβρίου.


Οι αρχές λόγω των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν με μετανάστες σε συνοικία της Μόσχας και το θάνατο ενός Ρώσου πολίτη, προγραμματίζουν να προβούν σε ορισμένες αλλαγές στην κίνηση στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας.



Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευθεί σε ορισμένους δρόμους, λόγω των θρησκευτικών δραστηριοτήτων των Μουσουλμάνων, ιδιαίτερα  σε οδούς που βρίσκονται κοντά σε τζαμιά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Τροχαίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, σημειώνει το Ria Novosti.


Συνήθως οι πολυπληθείς πιστοί του Αλλάχ προσεύχονται στους δρόμους της Μόσχας και προβαίνουν με  τον τρόπο αυτόν σε έναν ιδιότυπο αποκλεισμό της πρωτεύουσας.


 Βαλκανικό Περισκόπιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.