Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!

Προφανώς το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής της κυρίας Τσαπανίδου, δεν θα χαρακτηριστεί ποτέ ως “ρατσιστικό”, παρά το ότι ακούστηκε η επική ερώτηση: “Δηλαδή οι Ρομά δεν κλέβουνε παιδιά”;;;

roma παιδια

Ούτε η “τρομερή” απόπειρα σύνδεσης των Ρομά με ότι απαγωγή έχει γίνει στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Του Μπεν, της Μαντλιν κλπ. Ακόμα και του ανώμαλου αυστριακού που είχε απαγάγει το κορίτσι και το κρατούσε φυλακισμένο 9 χρόνια!

Πόσο γρήγορα ξέχασαν κάποιοι τον Ντιτρού και τους σοσιαληστές υπουργούς που τον κάλυπταν. Ή κάποιους σοσιαληστές μεγαλοδημοσιογράφους που “περιέργως” τους κυνηγούσαν υποθέσεις βιασμών ανηλίκων.

Πως γίνεται εντέλει οι μεγαλοδημοσιογράφοι του συνταγματικού τόξου, ο Μπουτάρης, ο Χίτλερ και οι ισλαμοφασίστες του Κοσυφοπεδίου να έχουν τέτοια “αδυναμία” στους Ρομά, αλλά κανείς να μην τους λέει “φασίστες”.

Αντίθετα, εάν τολμήσεις να πεις πως “οι τσετες βίαζαν, έσφαζαν και έκλεβαν παιδιά”, οι ίδιοι ακριβώς θα σε πουν …χρυσαυγίτη!

Τέτοια αθλιότητα…

Κερασάκι; Ο Ρομά που τους έδειχνε το ξανθό του παιδί.

roma ξανθο

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε: Άθλια ρατσιστική δήλωση του νοσταλγού του Κεμάλ, Μπουτάρη… Θαυμάστε τον

Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος για την ρατσιστική δήλωση Μπουτάρη περί “γύφτων”

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.