Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Eθνικισμός και αντιρατσιστικός νόμος...



Σήμερα το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαναστασίου "εθνικισμός" τον οποίο θεωρούν πως είναι ο πατέρας της Δημοκρατίας ακόμα και οι πολέμιοί του έχει εξαφανιστεί  από την αγορά, γιατί αποκαλύπτει ξεκάθαρα το ρόλο των υποτιθέμενων προοδευτικών δυνάμεων.
" Ημπορούμεν να ορίσομεν τον Εθνικισμόν ως την προσπάθεια ενός έθνους προς επιβολήν του εντός των ορίων του, δ' αποκρούσεως αλλοεθνούς επιβολής και την καταπολέμησιν της ξενικής επιδράσεως" 

Αυτά λέει ο Παπαναστασίου και αποστομώνει όλους αυτούς των λεγόμενων "προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου", που κατηγορούν σήμερα ως ρατσιστές και εθνικιστές όλους όσους αγωνιούν για την πορεία της πατρίδας μας.
"Εθνικισμός είναι η σε μεγάλο βαθμό προσήλωση στο έθνος και στα εθνικά ιδανικά"
Ένα καθεστώς τρομοκρατίας και παραπληροφόρησης σχετικά με τη λαθρομετανάστευση έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στις γειτονιές μας με το σύνθημα "μετανάστες αδέρφια μας" και αν τολμήσει να διαμαρτυρηθεί κανείς του επιτίθενται αποκαλώντας τον ρατσιστή και φασίστα.
" Παρατηρείται χαλάρωσις του εθνικού αισθήματος εις χρηματιστικούς και εμπορικούς κύκλους, ευρισκομένους εις στενήν επικοινωνίαν με ξένους και έχοντας κοινά με αυτούς συμφέροντα"
Οι τοποθετήσεις περί παγκοσμιοποίησης και ο πρόσφατος αντιρατσιστικός νόμος, είτε επιβάλλονται έξωθεν είτε από το ντόπιο καθεστώς της υποτέλειας και της σήψης, μόνο για το καλό της Ελλάδας δεν είναι.
Στη φύση υπάρχει η διαφορετικότητα και στη ζωή η ανισότητα. Έτσι και στην ιστορική καταβολή και παρουσία των εθνών κυριαρχεί η πολιτιστική διαφορετικότητα  μεταξύ τους.
Ο Γάλλος πολιτικός και φιλόσοφος Μοντεσκιέ επάνω στο θέμα αυτό αναφέρει:
" Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη, άλλο τόσο απέχει το αληθινό πνεύμα ισότητας από το πνεύμα της άκρας ισότητας."
Όση ισότητα και να υπάρξει, πάντα θα υπάρχει ως αντίβαρο η ανισότητα και ας υποκρίνονται πως διαφωνούν οι προοδευτικοί αναρχοάπλυτοι .
Η Ελλάδα ενώ θα έπρεπε να είναι το κέντρο του ελληνισμού και να κάνει εξαγωγή των πολιτιστικών επιτευγμάτων της σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνει δυστυχώς εισαγωγή αγράμματων λαθρομεταναστών, με διαφορετική πολιτισμό, διαφορετική θρησκεία η οποία τους επιβάλλει το τζιχάντ και τη σαρία.
Με  τη συνεχή εγκατάσταση μουσουλμάνων στη χώρα μας, δε θα γίνει μόνο αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού αλλά στην Ελλάδα θα γίνει της Συρίας, όπως παλιά λέγαμε θα γίνει της Κορέας. Δε θα μείνει στη θέση του κεφάλι αλλόθρησκου γιατί τους το επιβάλλει η τζιχάντ και τότε δε θα υπάρχει οδός μετανοίας.
Η Ελλάδα θα γίνει γης Μαδιάμ κατά το θέλημα του Γιαχβέ.        
Ακούω διαρκώς πολλούς που ισχυρίζονται πως τόσα χρόνια κυβερνάει η Δεξιά.
Ναι αλλά με νόμους που επιβάλλει η αριστερά .
"Βαριές ποινές σε όσους υποθάλπουν το ρατσισμό."
Εσείς οι αριστεροί δε ζητάγατε αυτό το νόμο; Έ η δεξιά σας έκανε τη χάρη και όταν μετά από λίγα χρόνια δε θα ξέρουμε που να πάμε να κρυφτούμε, θα λέτε: να είδατε τι έκανε η κακιά δεξιά; Ο Θεός να βάλει το χέρι του !
Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος-Συγγραφέας
logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.